AIK_2255 Bende cinsiyyet hesaplama ile kız 80% söylediler. Sonradan ultrasonda erkek ola bilirmi? 8 haftadayım şimdi. Uıtrason13-14 haftada göre bilir. Başına hesaplama ile uymayan cinsiyyet değişimi gelen oldumu, duymunuzmu?
Btlsig AIK_2255 Benimde cinsiyet hesaplamayla erkek olucanı söylediler ama 20. haftada kızım olucanı öğrendim 😍 En doğrusu ultrason 👍🏻
AIK_2255 Rahime_47 son regl tarihi, senin, eşin doğum tarihleri ile bazı insanlar hesaplama yapıyor. Benim bir komşu bakdı. 80%kız dedi
Mom3834 AIK_2255 ya onları boşverin :) denk gelirse ne ala ama tıpta bir geçerliliği yok. 12. Haftayı bekleyin en erken :)
AIK_2255 Senaaaaa vallahi bana komşu ben bakarım dedi. Zaten pisikolojim alt üst oldu. Hiç tavsiye etmem
AIK_2255 iremakar35 ultrasonla değil, doğum tarihi, regl tarihi ile falan baktı komşu, kız söyledi. Bütün tanıdıklara yapmış hiç yanılmamış falan. İnanmak istemiyorum amma. Çünki en iyisi ultrason. Yine de psixolojim bozuldu. 4-5hafta nene işkence olucak
AIK_2255 Rahime_47 sizce de mi, öyle. Bence de. Ben her kese doğru söylerim dedi . Belki ben 20%deyim. Bu ne saçmalık. Kayınvalidem de inanmış, evde kızım var. Yine kızın olucak falan. Ben zaten kız olsun istiyorum. Amma aşalayıcı tavır ne ya
Momof2child AIK_2255 psikolojiniz neden bozluyorki Zaten cinsiyet hesaplama diye bisey yok,hepsi Sadece eylence amacli ,psikoloji bozulacak kadar bisey goremedm
iremakar35 AIK_2255 benim de annem hesaplıyordu o tarz bişeyler hatta ben hamile kalmadan önce söylemişti hangi tarihte çocuk yaparsam hangi cinsiyet olacağını 😂 ama ultrasonda 8 hafta çok erken daha üreme organı bile yeni yeni oluşuyor, ben kızımı 17+5′te öğrenmiştim
AIK_2255 Momof2child kızım var, kayınvalidem aşalayarak yine kız olucak falan söyledi. Tabii ki, kız olsa da benim için fark etmiyor, amma doğru olmayan bir şey yüzünden bu tavır
iremakar35 iremakar35 tabi bu tarz şeylerin bi kesinliği yok hesaplama falan, ben eğlencesine her türlü testi yapmıştım yüzük testi makas testi vs
Momof2child AIK_2255 kayinvalideye ne senin Kizinmi olucak iglunmu cok istiyir kendisi dogursun erkek
Beybimm00 AIK_2255 kayınvalideniz doğursun o zaman. Bu nasıl bı cehalettir. Allah sağlıklı sıhhatli versin hayırlı gelsin demesi gerekirken böyle bı tavır çok yanlış. Ne insanlar var yıllarca tedavi gören çocuk hasreti çeken. Ama elden bişey gelmeyen doktor doktor gezen onca para döken ne insanlar var. Lafım size değil bu şekilde düşünen insanlara.
AIK_2255 Btlsig eveeet, ben de bunu söylüyorum. Bana kürtaj önerisi ile geliyorlar utanmadan. Evdeki kızımdan utanın öncelikle bunu dile getirince
AIK_2255 Momof2child hatta aldırmayı düşünürmüsün söyledi. Çok kötü oldum. Ya evde 1yaşında kızım var. Doğacak bebek onun gibi bir kız olucak. Nasıl düşünce
Elifim17 AIK_2255 ya o hesaplamayı bende kızımda yaptım. Erkek cıktı. Kızım simdi 2 yasında yanımda uyuyor 😅 atmış tutturmuş komşun resmen başkalarına doğru çıktı diyor ya. 🤦🏻♀️