Eylosunannesi Masalannesii bende ilk gebeligimde 9+2′de kaybettim bebegimi dünyam basima yikilmisti seni düsünemiyorum bile rabbim sabrini versin insallah meleklerimiz bizi cennet kapisinda bekliyor cok cok üzgünüm 🥺😞🤲🏻🙏🏻
Bett_blog Masalannesii ne denir ne yaZılır ne acını hafifletir bilmiyorum🥺 çok üzüldüm cennette seni bekliyor olacak başın sağolsun Allahım sabır versin🤲🏻…
Busrasener43 Masalannesii başın sağ olsun canım allah rahmet eylesin öbür dünyada seni cennetin kapısında bekliycek annesi üzülme rabbim en kısa sürede tekrar sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Nozcan Masalannesii İnanın ki ağlayarak okudum 2 ay önce aynısı başıma geldi oğlumu kaybettim bende sizinle aynı haftadayken ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim. Allah meleğinizi cennette size şefaatçi kılsın başınız sağolsun
Sermec27 Nozcan bende 17 ay önce oğlumu doguma 2 hafta kala kaybettim cok zor bir imtihan rabbim sabr versin bizlere rabbim bana tekrardan anne olmayı nasıp etti 24 gün önce tekrardan oğlum oldu rabbim senl de sevındırsin kardeşim acını hafifletsin 🤲
BurcuArslan Masalannesii allah sabırlar versin canım okurken gözlerim doldu 2 tane oğlum var 3. Gebeliğim çok kız istediğim için 3.yu düşündük 5 ay kız dediler ve ben daha evde test yaptigimda Almira geliyor dedim 6. Ayda erkek dedi doktor soka girmiştim şimdi sizde almira deyim ve çok kötü oldum allah büyük sabir versin
gmzns Masalannesii dünyam başıma yıkıldı bunu okuyunca allahım size eşinize sabır versin ne kadar üzüldüm anlatamam size allah sabır versin dua edicem meleğinize
Ellu Cok cok üzüldüm gece gece aglattiniz😪Allah sabir versin inshallah cok zor öteki dünyada sefatciniz olur inshallah o kücük melek❤️🥺Allah yasatmasin bidaha (hic bi anneye). fatihayida okudum canim, Allah rahmet eylesin😢
Aycan1 Masalannesii Allah size sabır ver sin başınız sağolsun 😔 bende geçen hafta gittim doktor dedi haftaya tekrar gel iki hafta üst üste gittim bu sefer gitmicem dedim doğumuna 3 hafta var bayramdan sonra giderim diye düşünmüştüm 😔
birprensesvebirprensannesi Masalannesii Rabbim sabır versin kardeşim çok zor biliyorum bende 32. Haftam biterken güzeller güzeli prensesimin kalbinin durduğunu öğrendim canımdan canı söküp aldılar ruhumu içimdeki çocuğu o minicik bedeniyle toprağa koydum 10 ay 18 gün oldu cennet kokulum doyamadığım kızım günler haftalar aylar geçti ama bu acı dinmedi . O boncuk gözlerini minik ellerini minicik burnunu bal dudaklarına o kadar hasret kaldım ki. Ama sonradan gökkuşağı gibi açtı tekrar gönlüm. Güzeller güzeli kızıma bir kardeş daha nasip etti Rabbim şükürler olsun kızımın kokusuyla geldi kızıma benzeyen bir melek daha elhamdulillah. Rabbim büyük sabır versin ama elbet bir gün kavuşacağız cennet kuşlarımızla. Anneler güçlüdür hele melek anneleri daha güçlüdür her yıkıldığında tekrar ayağa kalk olur mu? Rabbim sana tekrardan anneliği nasip etsin istediğin zamanda hayırlısıyla inşallah 😢🤲🏻
Ar2020 Başınsağolsun canımm inan dua ya bile ihtiyacı yok zaten melek rabbimin en güzel cennetinde yerini almıştır ben de 30 haftalık ölü doğum yaptım geçen ay bir yıl oldu o kadar zor Kİ bütün odalar da bebek sesi ama benim odam da ses yoktu ama rabbim o kadar güzel sabır ve tevekkül nasip ediyor Kİ buna da şükür diyorsun süreç zor ama geçiyor alışıyorsun şimdi tekrar hamileyim ve yarıladım ama hep içim de ilk oğlumun acısı var hiç de bitmiyor şimdi tekrar oğlum olacak rabbim yaşayan ve doğmasını beklediğimiz yawrularımıza sağlık versin
Mom3834 Masalannesii ah yavrum içim acıdı. Cennette annesini beklesin huzurla inşAllah 😢 Allah size de eşinize de sabır versin..
Fasulyemibeklerken Masalannesii Allahım sana sabır versin mesleğine fatiha okudum rabbim kabul eylesin o seni cennette bekliyor
Guzel_anne Masalannesii bende cennet kuşu annesiyim şimdi yaşasaydı yavrum 2 yaşında olacaktı ama yicek ekmeği bukadarmış rabbim bizden daha çok sevmiş acım hala taze kardeşini gönderdi bize 3 ay olucak allahın izniyle doğalı en büyük imtihan evlat acısı bilirim tarifi adı yok… herkes hastaneden içi dolu pusetiyle çıkar her odadan bebek ağlama sesi gelir elleri dolu olur ama sizin yüreğiniz yanar ve acınız olur 😓 yavrumu rabbime yollarken yüzünü açtım gülüyordu şimdi çok yanlız hissedersiniz kendinizi suçlamayın ben herkesi arkama almıştım ve rabbime yönelmiştim çok rahatlıyordum bi gece bi amca geldi rüyama kızım sana akıl getirdim dedi belkide aklımı yitircektim rabbim bana dayanma gücü verdi 😔 sizde sabredin isyan etmeyin rabbim mükafatını vericek ahirette herkes evladıyla olamıcak ama bizim yanımızda yavrumuz olucak herkes imrenicek onlar bizsiz cennete gitmicek Hamd evinde bekliyorlar bu mertebe herkese nasip olmaz biz seçilmiş anneleriz hep rüyamda gördüm giydiremediğim eşyaları arabasını odasını rüyamda hep yavrumu gördüm rabbim hep teselli verdi hamile olduğum günden beri yavrumu görmüyorum rüyamda çünkü kardeşini yolladı rabbim yardımcınız olsun bilirim geceler daha zor olur hele ki yanlız kalınca rabbim yanınızdaa 🙏
Masalannesii Guzel_anne başınız sagolsun sizinde Rabbım simdiki çocuğuza uzun ömürler nasip etsin inşallah 🤲🤲zor gerçekten çok zor ben ömrümde böyle bir acı yaşamadım evlat acısı çok başka hiçbirşeyle eş değer değil seviniyorum kızım cennete gitti Rabbım bizden çok sevmiş kızımı o yüzden almış yanına isyan etmiyorum hiçbir zaman verende Rabbım alanda Rabbım biz birer cennet kuşu anneleriz herseye rağmen bugunumede çok şükür her kadın uğraşıyor çocuk sahibi olmak için kimi kadınlar ar doğuştan çocukları olmuyor o yüzden şükrediyorum her zaman rabbimden gelene boynumuz kıldan ince 1 gün hastanede kaldım koridorlarda yeni doğmuş bebek sesleri yankilaniyordu yine isyan etmedim dilimde ger zaman dua vardı hastaneden cikarken kollarım bombostu çoğu kadın bebeğini kucaklamis evine dönüyordu yine isyan etmedim ve etmemde Rabbım böyle uygun görmüş en kısa sürede Rabbım nasip ederse tekrar hamile kalmak istiyorum Rabbım büyük her zaman ona sığındım siginmayada devam ediyorum en büyük destekcim eşim ve annem çok şükür onlar gibi bir ailem var zor bir durum ama allahin izniyle eşimin annemin desteğiyle atlatacagim kızım almiram cennete gitti annesini babasını bekliyor orda desteğiniz için çok teşekkürler 🙏❤
Bttlelf Guzel_anne ben her gece Allaha dua ediyorum Allahim nolur ruyamda olsun yavrumu goster kokusunu icime cekebileyim kucagima alabileyim öpeyim diye.yuzunu unutucam diye ödüm kopuyor. Allahim size nasip etmis ins banada olur
Guzel_anne Masalannesii sizi hatırlıyorum bi kaç kez denk geldim görünce acınızı paylaştım inanırmısınız yazarkende ağladım sonra yavrumu kucağıma aldım öyle ağladım ben bu kızıma hamileyken öğrendiğim gün ilk kızımın 1 yaş doğum günü doğduğu gündü dedim ki rabbim nasıl mücize gönderdin sabrımın mükafatını gönderdin size de gönderecek inşallah ne mutlu normal doğum olmuş çol beklemeniz gerekmez ben sezaryen olmuştum mecburiyetten bekledim çok bekleyemesemde bu acı ancak öyle hafifler 🙏