Sultanesat Masalannesii Allah şifa versin inşallah çabucak iylesir Almira kaç haftaliktiniz acaba bende çok korkuyorum 40+5 haftadayim ne su ne nisan geldi bekliyorum gelmesini
havva365 Masalannesii Allah rahmet eylesin Allah size sabır versin İnşAllah ne desek biz boş dualarımız sizinle 🤲
sedefyarsii1 Masalannesii çok çok üzüldüm gözlerim doldu gerçekten çok zor bir durum rabbim size sabır versin inşallah cennette beklicek sizi minik melek 😓
Kubra_baydar Seryy ayyy canm yaaa ben küvezde diye anladım kusura bakma alllah sabirlar versin inşallah cnm çok üzüldüm ama yaaa😭😭😭
Seryy Masalannesii gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun çok zor Bi durum Allah sabırlar versin inşallah
Leylosacl Masalannesii 😔 posta girmemek için kendimi zor tutmuştum dayanamadım Rabbim sabır versin acını unuttursun biran önce melek kızın almira cennet bahçesinde seni bekliyor olsun
Seydacann Masalannesii Allah yardımcınız olsun. Allah sabır versin size inşallah 🙏🏻 En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden bu duyguları yaşarsınız umarım🙏🏻
Semakaya58 Masalannesii çok üzüldüm başınız sağ olsun melek olmuş 🥺 kaçıncı haftanızdaydınız acaba ben 38+2 deyim doktor bayramdan sonra kontrole gel dedi o zaman ise 40 haftayı geçiyor ve bişey olur diyede korkuyorum 😔
Symazturk Masalannesii okudum , ne diyeceğimi bilemiyorum şuan . Gözlerim doldu diğer dünyada yavrunuz sizin elinizden tutacak insallah . Allah size ve eşinize sağlık versin 😥