Sucukluyumurta Merhaba hanımlar, hamilelik döneminde yüzde oluşan siyah lekelenmeler için önerebileceğiniz tarifler var mı? 🥺
Hilal1907 Sucukluyumurta lohusa terinle sil surekli geciyor oglumda denedim ise yaramisti bu gebeligimde yine cikmaya basladi aynisini yapicam.
Clementinee Sucukluyumurta canım öncesinde bi önlem aldığın haldemi oluştu ? Güneş kremi kullandın mı sürekli
Clementinee Sucukluyumurta en önemli önlem güneş kremi yüksek faktörlü yaz kış kullanmalısın 3 saatte bir yenilemelisin. Güneş yok sürmeyim diye düşünme hamilelikte hormonlarımız tavan olduğu için gölgede bile veya kışın gelen güneş ışınları leke yapmaya müsait.
Sucukluyumurta Hilal1907 bunu duydum ama bazı kadınlar etkili değil diyor bunu da deniyeceğim teşekkürler 🦋
Redpepper Benim de şuan cildim baya kötü halde bekliyim şurda, kırmızı kırmızı lekeler var ve pütür pütür oldu suratım
Glsnisa14 Redpepper kayısı çekirdeği yağı sür bi de 3 asprini ez yumurta akıma karıştır iyice köpük olana kadar çırp yüzüne uygula
Hilal1907 Sucukluyumurta valla canim ben denedim oglumu dogurduktan sonra gecti cok sukur. 2-3 ay ter attim gece uc defa izerimi degistiriyordum. Yuzumde olan terle siliyordum biraz bekleyip oyle dusa giriyordum. İnsallah sizde de ise yarar.
Glsnisa14 Sucukluyumurta denedim. Baya iyi geldi ama kayısı çekirdeği yağını yeni aldım. Kusburnu yağı da alıcam
Sucukluyumurta 22meltem benim değil ablamın oldu ben de de olur telaşına kapıldım şimdiden ne yapmam lazım