KZeynepk Kızlar banyomdan çok gider kokusu geliyo giderde kapak olmasına rağmen sizinde böyle oluyomu nasıl başa çıkıyosunuz
Mom789 KZeynepk camasir suyu dok birazda asperox yada kireç sökücü domestos bisey sik beklet biraz sonra 1 saat sonra su dok o hafifletir ama ara ara istiyor bunu yapman gerekiyor benimde kullanılmayan banyonun akan kısmında oluyordu kullanılmadığını galiba bu şekilde gidiyor kokusu
Deletedmom_5 KZeynepk benim bir ara öyleydi dayanamıyodum lavabo açıcı döktüm sonra karbonat ve sirke döküp 5 dk bekletip üzerine tekrar kaynar su döktüm bunu haftada 1 olarak 2 kere tekrarladım bidaha da kokmadı
Mom789 Umudayolculuk36 valla ben deterjan bağımlısı oldugum için evde mutfak banyo hergun yoğun deterjanı temizliyorum camasirlar falan yoğun yumustaci ev komple yumuşatıcı deterjan kokuyor ama ben böyle alıştım o giderlere klozete lavabo ya ne bulursam 3 4 cesit dokuyorum napayim zarali falan düşünmeden simdi de bebek zehirlenerek korkusu basladi odasının kapısını kapatıyorum 20 günlük daha ama vazgeçemedim bu deterjandan malesef doğunca kullanmışım diyordum olmuyor dayanamıyorum
Mom789 KZeynepk allah Allah bi sıkıntı vardır giderde o zaman yosunlaniyor bazen o gecmiyor bi usta çağırın en iyisi siz
Yasemin_83 Benimde giderin birinden çok kötü koku geliyordu, kapağını açıp içerdeki deliğe boş bir poşeti buruşturup tıkadım, üstüne kapak kapattım sadece orayı yıkayacağım zaman çıkarıp işi bitince geri kapatıyorum yoksa eve lağım kokusu geliyordu