Öncelikle merhaba pozitif mi bilmiyorum ama bence pozitif kimsenin anlattığı gibi bisey değildi cuma günü mecburi yatışım vardı bebeğim kanaldaydı ama basını sürekli farklı sekile sokuyordu suni sancı vereceklerdi biz güle oynaya gittik suni verdiler bana ulen hiç hissetmiyorum 9:30 da verildi saat 13:00 bi cm açıklık yok oda zaten vardı suyumda azdı zaten bitmişti ebem geldi gel bi muayene daha dedi gittik bişey patladı o neydi beee dedim suyummus güldüler sabah beri en az 3 cm bekliyorduk olmadı böyle deneyeceğiz dedi açılır neyse odama gittim annem kuran okuyo falan ben sabah beri sancı hissetmedim oysaki çok varmış suyum patladıktan sonra 100 falandı sancılarım dedim ölüyorum ben 2 3 saat öyle geçirdim sonra doktorum geldi gel acılmıs mı bakalım öyle sancı cektşm ki dedim açılmıştır sancı çeliyorum kızlar ama hiç belli etmiyorum sezaryene almasınlar diye gittik neyse doktor baktı hala bi cm zaten bebekte düzeldi mi bilmiyoruz sancıyla düzelir belki diye dedi doktor sonra bana kızdı olmuyor kızım normal dedi sezaryen bebek telef olacak ben çok korkuyorum sezaryenden sağlık okudum stajda girmiştim ama mecburi kabul ettim zorla doktor kızıyo ne inatcısın diye ben başladım ağlamaya evraklar imzalandı sonda takıldı ameliyathaneye gidiyorum annemle eşim teselli ediyorlar ben zırlıyorum cocuk gibi bütün hastane bana bakıyo girdik mi hızlı hızlı hazırladılar acil olduğu icin bi yandan niye haber edilmedi diye kızıyolar herkes geliyo teselli ediyo ameliyathane basıma toplandı neyse sonra başladı ameliyat anestezi doktoru seni mıncıkladık hissettin mi dedi yok dedim bu arada spinal istemedim uyutun dedim ikna ettiler öyle korkuyorum 😂🤦🏻♀️ Şimdi yine mıncıklıycaz dedi dedim yok kesiyorsunuz şimdi yok diyo yok kestiniz hissetmiyorum bu Arada ama bildim nasıl bildim bilmiyorum çıktı dedim evet dedi sonra bi ağlama bastı ben o kadar heyecanlandım ki anlatamam getircez sana dediler ben unuttum ameliyatı ne zaman getirecekler nasıl bi şeyle karşılaşacağım dşye ağlıyorum getirdiler tırtıl gibiydi aynı yanağıma koydular sesi kesildi öptüm kokladım çok güzeldi biz gidiyoruz odamızda seni bekleyeceğiz dediler bu arada dikiş atılıyo hissetmiyorum seslerden bildim ne zaman bitecek dşye kaç defa sordum yukarı gidip kavuşmak istedim bi baktım beni goturuyolar ay çok heyacanlıyım bi yandan keşke sabah yapsaydılar cok kolay oldu diyorum odaya alırlarken anne doğurdum gördün mü ben doğurdum diyorum gözlerindeki mutlulukla hüzün bi arada görünüyordu sezaryen beklemediğimiz icin çok ağlamışlar ben yokken sonra bebeğin ailesi dşye çağırınca bunlar kopmuşlar görünce bütün herkes çıkmış odadan eşimde annemde duygularını enlerde yasarlar ben geldim kavuştum çok güzeldi hayallerimin ötesinde bi oğlum olmustu agrım sızım olmadı çok çabuk atlattım hemen ayağa kalktım bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama çokta emmiyor hala uğraşıyorum öyle yani kızlar bebiş görünce hersey geçiyor keske bu kadar korkmasaydım şimdi yanımda çok nazlı bi oğlum var darısı hepinizin başına inşallah ♥️😘🥰