Mrv-ElfAda ogretmen_anneee Merhaba ben de 2 hafta önce öğrendim erkek olduğunu🥰 Göktuğ düşünüyoruz eşimle🌸
Zeyfey20 ogretmen_anneee bana kalsa aras yada poyraz koyarım ama kaynanam onlar ilk torun ismini biz koyacaz diyip duruyorlar
busra1997alpaslan2021 Zeyfey20 oldu deseydin bnada kayın yap ta bnde seninkini koyarım deseydin tövbe yarabbi
a_burcu_bur zulfiye24 Timur duydum da Timurtaş duymamıştım, hayırlı olsun 🙏🏻 biz de Bilge Kağan koyucaz 💙
Cugulibinnazzz ogretmen_anneee benim oglumun adı elyesa 🥰rüzgar,deniz,mert,ömer,ali bunlarda kulağa cok hos geliyor
Gamze_trgt ogretmen_anneee canım benimkide erkek ve biz "“Muhammed Eymen” düşünüyoruz tavsiye ederim güzel bir isimdir.🤗🤗
Melekanne91 ogretmen_anneee Yaser Kağan,Ahlas yiğit,Yağız Alp isimleri arasinda gidip geliyoruz bizde😊
Emiryigit47 Kevo Oğluşlarımın ismi Yunus Emir Yiğit Hamza İlk ismi belli ikinci isme daha karar veremedik🤩🤩
Didemmmmm ogretmen_anneee gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah 🙏benimde oğlum olacak Ali Uras koyacağım Yankı 💙Kıvanç Toprak 💙Bulut Aras 💙Ateş 💙Alp 💙Yaman 💙Pars 💙Sarp 💙Ata 💙Yankı 💙Aren💙Asil💙 Nefes💙 Okyanus 💙Asrın 💙