ogretmen_anneee Sevgili gebeler :) bebegimin erkek olduğunu öğrendik bugün . Evimizin paşası geliyor .Ben böyle daha bilinmiş ama kulaga da hoş gelen isimlerden istiyorum. Tavsiyelerinizi ya da çevrenizde ki erkek cocuk isimlerini yazar mısınız 😍
Busradonmezus ogretmen_anneee Yusuf Taha Mahir Ahmet Ertuğrul Erdem Erkan Mirza Karan Kerem Hakan Batuhan
zeynepemiromer ogretmen_anneee benimde Allah in izniyle oglusum olacam az kaldı ve ismi Emir bende bilindik ve böyle anlamlı isimleri seviyorum babasının ismi de omer olunda isim de zorlanmadik🤗
seri14 ebruus benimde 😀 ilk düşündüm baya acaba oda neymiş derlermi diye çok bilinen isim deyil diye sonra zamanla kulagımdaki hoşlugu gitmedi ediz ege yada ediz efe koymayı düşünüyorum 🥰
Seross10 ogretmen_anneee Miniğim daha küçük ama cinsiyeti erkek olursa TUNA koyacağız 🙂kulağa hoş geliyor sanki
aliyeozdemirr ogretmen_anneee Benim oğluşumun adıda Ayaz Efe olacak💙 Eymen Miraç Alparslan Hasan eren Berat Berkay Taner Ömer Kaşif Yiğit Özgür
1baharerol Benim oğluşumun adı Alperen olucak 🐣🥰 Yağız Ege, Efe, Akın, Kuzey Ali de bana göre hoş isimler 😊