Ozge-sarsilmaz Olyb Çeşme Dalyan’da bir heykeli var ama işte bende birazcık o konuda kararsızım 🙈 Soyadımız Sarsılmaz olduğu için dünya ve Ulus çok uyumlu geliyor dediğiniz gibi 😍😁😁
Ebru-sercan2627 Bizde 9 haftalığiz nasip kız olursa hazel ve Lina isinlerini istiyorum erkek olursa eşim Alparslan diyo soyadımizda arslan bizim sadece Alp olsa diyorum bende bakalım nasip sağlıkla gelsinler de 🤲🤲👼👶
rabiamustafa Mlhameliha evet çok güzel düşünmüşsün ama ravza zaten tek başına ağır bir isim hafız bi ablamızda nuru pek önermiyo çok ağır geliyomuş çocuklara tabi sizin bebişiniz sizin fikriniz en güzelini bilirsiniz😉
rabiamustafa Bizde cinsiyet belli deil ama erkek olursa aybars yada gökalp istiyoruz kızda seçeneğimiz çok daha karar veremedik😜
U1m2u3 Asel olucak inşAllah ablasının isteği üzerine kayinvalidemde ravza diyor ikisi birleşecek gibi yani Asel Ravza olucak inşAllah. Ablamızın adida Asya
Ikizannesiiiii Kızımın ismi inci ikizide kız olsa ona da ipek koyacaktım böyle naif isimleri çok seviyorum