kizceannesi ikk gebeligimde vardi hemde olaganustu.. Ilk kez karsilasinca vucudun cok cektim yesil kokuli akinti amacasiri bi akinti tampon pedler nafile. Iki kere genel anestesizle alindi. Cunku asiri coktu yani oyle 5 10 degil fazla ve cok buyuktu rahmin icinde agzini kapatmisti artik 2 kere yakti koterle ama olum gibi bi aci bilsem cekmezdim. Cikti tekrarladi sonra aldilar falan iki kere dikis atildi hatta oyle buyuktu ceviz ici kadar demisti vajina icindeki. Sonra dogum oldu sezaryen ve 3 ay sojra yok oldu hepsi. Sonra ikimci gebeligikde 4. Ayda bi iki tane kucuk cikmya basladi hemen su bazli propolis kullandim muthis bisey inrahim Saracoglunun sitesinden aldim kendi yapimi 200 lira verim iki kutu 100 ml falandi tanesi ama muthis bisey. Iki kullanmada yok oldu suan hic yok saskinlikla bekliyoruz nasi gecti diye. Smear aldirmadim ama esimde var o yuzden karsiliklo bitmedigi surece bendeki bitmese tejrr bulasicak maalesef ama sirke falan degil tam cozumu yani tamamen temizliyomus su bazli propolis kendisi anlati saracoglunun deneyin