Mom3834 Yasemin_35 ben de evde yapan olsa yerim sıkıntı o işte, annem cok uzakta kayınvalidem de suanda uzakta kimse yok 😅 yoksa ev yemegine hasret kaldım
Mom3834 Gururunannesi süt ve meyveler yeterliyse valla rahatım 🙈 yok kasmıyorum zaten her şey yiyorumm ama saglıklı olmuyor ona üzülüyorumm
Gururunannesi Mom3834 yok ya bn 34 haftalık oldum . Vala ciğer kebap büryan cokat herşeyden de yedim dışardan yedim yeri geldi . Ve bebeğim önde gidiyor gününe göre çok şükür . Bence meraklanmayın tadını çıkarın
Mom3834 Sabrinaa valla ben buna sükrediyorum başta çok daha fenaydı nasıl bişeydi ya hatırlamak bile istemiyorum suanda da devam ama razıyım 🤢
Mom3834 ahben dişler en rahat olduğum yer, mesleğimden dolayı 🙈 kalsiyumda sıkıntı yok yazdım zaten cok fazla süt yogurt tüketiyorum. Sıkıntı saglıklı beslenmiyorum diye ama aç kalmaktan iyidir.. yeşil mercimeği yapacak biri olsa keske yerim 🙈
Mom3834 Gururunannesi işte et vs hiç birini sevmiyorum ciğer zaten yasak gebelikte bir tek onu severim :)) egeliyim ege usulu her şeyi seviyorum konu ete geldi mi ııyk 🤢 genel olarak böyleyim gebelikten değilll
Gururunannesi Mom3834 ama baklagiller çok faydalı zeytinyağli fasulyeler fln Ege’de bunlar meşhur ztn
Mom3834 beatiful_25 ben zar zor eşime yapıyorumm, bir de şu var bir kez yapılan şeyi yedim yedim sonra ısıtıp yiyemiyorum :((((
beatiful_25 Mom3834 öyle zor süreç ki sade şeyler yemek istiyorum salçalı soğanlı vs şeyler iğrenç geliyor süt muz su kraker le yaşayabilirim diyorum bazen ama olmuyor mecbur yemek yapmak zorunda kaliyorz
Melisaalagoz Mom3834 Psikolojik şiddet ne kadar zavallı ca bsy linclemek ne demektir burası%90 hamile kadınların platformu laf söylemek isteyen içinden söylesin lütfen kimsenin psikolojisini daha da bozmayın buraya gıcık gıcık şeyler yazınca bsy olmuyosunuz fikir veren yardımcı olmak isteyen olsun bazıları üsenmiyo da öyle laflar etmeye 🤣
Mom3834 Melisaalagoz linç ederlerse mantıklı bir sebep dışında hadlerini aşarlarsa zaten bana karşı gardlarını alsınlar 🙈🙈🙈🙈
Semadeniz Mom3834 bende meyve ve kuruyemiş çorba içsem yeterli. Çoğu gebede durum bu. Bence kuruyemiş dene. Hem bebeğe yarar hemde mideye iyi geliyor.