Kykcirem Selam kızlar🖐️ kaçıncı haftanızda bebeğinizin ve kendinizin eşyalarını, kıyafetlerini hazır ettiniz? 25 haftalığım henüz adamakıllı Bi alışveriş yapamadım😐 siz nelerden başladınız alışverişe ilk ne aldınız sonra devamı nasıl geldi? 🤔
Dilekcnkn Kykcirem 26 haftalığım herşey bitti sayılır arabası kaldı onu dolaptan bugün alacağım perde falan sipariş ettim beşiği falan kaldı şu anda Kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyim bilmiyorum ama 🤷♀️
Emosss35 Kykcirem 18 haftamda basladim yatak istirahatim var ayrica korona donemi pek cikmak istemedigim icin genel alisverisi internetten tamamladim tümü bitti sayilir. Odasini cilekten aldik banyo beslenme kendi ihtiyaclarimadek bitirdim yalnizca alt ust ic camasiri corap terlik kaldi bebegime kiyafet grubunun bir kismini aldim ama kilo gelisimine gore son haftalara yakin tamamlicam ona acele etmiyorum 28+1 suan
MercimekveAnnesi16 Kykcirem öncelik olarak giyim tekstil ürünlerini alıp bitirdim sonra indirimlerde küvet seti biberon emzik göğüs pompası bu göğüs kalkanı ve kremi bunları aldım sonra beşik yatak uyku seti aldım şimdi bebek arabası bakıyorum arkasından da banyo bakım ürünlerine bakıcam daha sonra da kendi ihtiyaçlarımı alırım
Hafizeplt Kykcirem a101 den battaniye alarak başladım 😂 24-25 hafta gibi almıştım onuda sonra odasını aldım denk geldikçe zıbın falan aldım e bebekte indirime denk geldim ordan aldım baya bişey 🥰yine indirim varmış tekstil de haberiniz olsun
Suleasyaa 28 de başladım 32 de tamamladım. Netten listeler buldum. Kendime göre düzenledim. Doğacağı mevsimi yaşadığım ili baz alarak
Mom789 33 te yıkadım çantayı hazırladım ben ama 37de falanda hazirlayabilirmisim agirlasmamistim 39da dogum yaptım zaten.sende 30-34 arasi hazirla yavas yavas. Alışveriş isinide ebebek mağazasına gidip biberon kuvet zibin bornoz battaniye ıvır zıvır herseyi aldım bi kaç kiyafet aldım sonra h&m den de alisveris yaptım kiyafet oyle oyle bitirdim internetten sadece bebek arabasi ve bez ıslak mendil toplu aldım Ebebek mağazasına gir al arabayı eline her reyonu yavaştan gezerek al herseyi tamamlansın o mağazada güzel indirimde oluyor zaten biter hemen 1 gunde bile biter
Hayalplt Kykcirem ben ilk zıbın alarak başlamıştım uygun fiyatlı denk geldikçe bence yavaş yavaş alın kenara köyün hepsini bir anda almak zor olabiliyor o yüzden yavaş yavaş almak daha mantıklı