Damlanehir 5 haftalık hamileyim ama hiç bişey hissetmiyorum bu normal mi 🥺 yani hiç bi ağrım hiç bi bulantım hiç bişey yok , ilk hamileleiğimde de sanırım böyleydim tam hatırlayamıyorum miğde bulantısı 9 ay yaşamamıştım zaten ama bi his vardı bunda yok gibi 🙄
MinikKoala41 Damlanehir ilerleyen haftalar da başlar canm bnmde 8 9 arası başladı hala istifra ediyorm inşAllah sen rahat geçirirsn
gunesveguney Damlanehir e normal tabi hiç olmayadabilir belirtin illa belirti olacak diye bir şey yok ki bi gebeliğin çok zor geçer biri çok rahat her gebelik bile birbirini tutmuyor.Ben 22. Haftadayım bulantı kusma hiçbir şey yaşamadım bilmesem hamileyim demezdim yani takılma bence
Syma-ma Damlanehir ben de öyle diyordum 10. Haftada mide bulantısı sonra koku hassasiyeti bı başladı kendi kendime nazar ettim diye söylendim🤣
balbocegim27 Damlanehir daha çok erken ne hissetmeyi bekliyorsun ki hele bi 2 3 hafta geçsin başlar bulantıların kasık agrilarin
Damlanehir MinikKoala41 miğde bulantısı hiç yaşamamıştım kızımda bulantı zaten yasamak istemem de benim bahsettiğim his 🙈 belki de ilerde belli eder kendini bilemiyorum
gunesveguney Damlanehir his olarak da daha hormonların yeni yeni yükseliyor pıhtı zaten o daha şuan çok erken çok yeni ilerledikçe hissedersin :)
Aysel0707 Damlanehir normal 18 haftalara kadarda bısey hıssetmedım hastaneye gıtmıssenız bı sıkıntı yoksa sorun yapmayın
Tugce0133 Damlanehir Her hamilelik bir değil canım benim ilk hamileliğim buna bakarak çok farklıydı ilkinde hiç birşey hissetmemiştim bunda ilk 4 ay içim dışıma çıktı 😁
Mervekozca Damlanehir emin ol canım yaşamak istemezsin mide bulantısı benim 6 hafta da başladı suan 14 haftalığız hala devam hafta da 1 acil e gidiyorum serum yiyorum her yedigimi çıkartıyorum o kadar şeyden tiksindim ki anlatamam yiceklerim azaldı kokuya gelemiyorum mutfağa giremiyorum allahım düşmanımım başına vermesin inşallah rahat geçirirsiniz
Hilal1907 Damlanehir oglumda benim de hic belirtim olmadi doguma kadar aman sukret olmasinda bunda mahvoldum bulanti ve kusmadan 🤮