Hanımlar bacaklarımı saran varis kasıklarımi şişirdi 27 haftalık hamileyim 3 aydır şiş ve çok zorlanmaya başladım 😣 vajinal variste arttı 2. Gebeliğim bu ilkimde bu kadar değildi normal doğum yaptım..
Kadın doğum doktoruma söyledim kalp damar cerrahisine görün dedi gittim adam yapabileceğim bişey yok vajinal varise bakmıyoruz kadın doğum doktorun baksın dedi gönderdi kadın doğum doktoruma gittim tekrar oda ben ne anlarım varisten sen başka Bi kalp damar cerrahisine görün dedi 🙄 2. Bi kalp damar cerrahisine gittim oda aynı şeyi söyledi ordan çıkınca başka Bi kadın doğum doktoruna anlattım durumu adı üstünde kalp damar dedi patlayıp patlmayacağını biz anlayamayız onlar seni başından savmak için öyld demişler sen mutlaka başka bir kalp damar cerrahisine görün dedi okuyunca beyin yanıyo biliyorum 😣 yani 2 kadın doğum doktoru kalp damara git biz anlamayız dedi 2 kalp damar cerrahisi de biz bakmıyoruz dedi napcam ben ya 🙄 beni bu halde normal doğuma zorlayıp doğumda başıma iş gelir diye korkuyorum 5 dk ayakta kalamıyorum ağrılar yüzünden burdan bikaç arkadaşa kendi kadın doğum doktoru varisine bakıp normal yapamazsın dediğini de okudum son çare özel hastaneye gidicem çorum da bildiğiniz ilgili kalp damar cerrahisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🖤