kbra_kurtt Kizlar 25.haftalik gebeyim. Doktor bebegin iki hafta geriden geldigini soyledi. Kilosunun haftasuba gore kucuk oldugunu soyledi. Bebeğimi alirlarmi boyle devam edermi. Öneriniz varmi…
belisslinaa kbra_kurtt aşkım neden alsınlar iki hafta önde veya geride olması kötü bir şey değil haftasını yakalar illaki 🥰
ZeynepUstaaa kbra_kurtt bebek için kaç gram dediler bende cuma günü gittim 25+4 de 639 gram çıktı banada iki hafta geride ve suyu aZalmış biraz dedi 😢 ama düzelir inşallah merak etme kendini strese sokma bebişine yansıyo canım
Seda9507 kbra_kurtt bende geriden geliyorum ama bu bir sorun demedi doktorum. adete göre 12+6 ama benim 11+5. Napalim bizde 40 da değil de 41. Hafta doğum yaparız 🤗
kbra_kurtt belisslinaa tesekkur ederim gelisimi devam eder yani değilmi bu kiloda kalmaz doktor benden cok beslenmedigini söledi. Duzelir yani değilmi 🙏
kbra_kurtt ZeynepUstaaa benim 530 gr bebegim suan hastanede yatiyorum. Bebegin suyu azaldigi icin havuc suyu ic dediler. Suyu artmasi icin.
kbra_kurtt Seda9507 ama benimkinden bebek tam beslenememis bennden yedigimin hepsi gitmemis yani suyumda azalmis. Dua edermisiniz benim icin hamileleron duasi kabul olur..
belisslinaa kbra_kurtt kan akışın bebeğe iyi gitmiyor demeye getirmiş konuyu bol bol su iç soluna yat hep kan akışın güzel gider o zaman canım korkma
kbra_kurtt belisslinaa ama benimkinden bebek tam beslenememis bennden yedigimin hepsi gitmemis yani suyumda azalmis. Dua edermisiniz benim icin hamileleron duasi kabul olur.. Havuc suyu onerdiler sekerim yok icsem sikinti olmaz herhalds🙂
Seda9507 kbra_kurtt yaa o zaman bilemicem. Tabiki dua ederim Allahım sağ salim doğmasını nasıp etsin sağlığında bir sıkıntı olmasın inşallah 🤲 en kısa zamanda da inşallah düzelir 🤲🤲
belisslinaa kbra_kurtt tamam işte canım kan akışın iyi gitmemiş bebeğe aynı şey iç dedilerse iç tabii
kbra_kurtt belisslinaa onerebileceginiz yada bebege bu cok kilo aldirir dediginiz besin maddeleri varmi acaba🙏 ilginjz icinde ayrica tesekkur ederim
gulin-35 kbra_kurtt karpuz sekerın yoksa ye bol kasar fındık cevız badem ayran sut bunlar cok kılo yapıyor uzulme haftasına yetısır o bazen az alıyolar bazen cok
Alii kbra_kurtt Cnm bol bol su iç havuç suyu yap iç ve bal tahin kuruyemiş meyve süt yoğurt peynir tuket bol bol baksen hem haftasını yakalar hemde suyu çoğalır Allah’ın izniyle
kbra_kurtt ZeynepUstaaa sormadim doktoruma ama suanlik iyi dedi bu seferde cocugun geriden gelmesi beslenememesine taktim
Senaaa04 kbra_kurtt bende 34 haftaligim ama 32 hafta uyumlu ve suyum azalmis her hafta takip ediyor doktor bakalım nasıl olacak 37 yi görsek tamamdir
kbra_kurtt Senaaa04 yaa demekki bi tek ben degilim bu durumda rabbim sizede sifa versin insaalah saglikla aliriz kucagimiza bebrklerimizi