Selam anneler. İki gece önce birdenbire yoğun bir kanamam oldu. 12+4 teyim. Yaşadığım korkuyu anlatamam. O kadar fazlaydı ki kesinlikle olumlu düşünecek bir halim kalmamıştı. Hemen acile gittik. Doktorum gelip bebeğin durumuna bakana kadar yaşadığım korku çok kötüydü. Ne yaptım da bu oldu diye düşünmekten anlamıyordum kendimi. Korkudan ağlayamadım bile. Kızlar ben bir gafletle kasık ağrılarım dinsin diye duşa girdim ve belime sıcak su vurdum. Evet “kafayı mı yedin sen?” dediğinizi duyar gibiyim. Ama inanın olacağı varmış ya o an akıl melekelerim çalışmamış başka bişey olamaz. Neyse ki doktorum ultrasonla bakıp bebeğin kalp atışını duyurduğunda müthiş bir rahatlama geldi. Tabi ki risk devam etti. Bugüne kadar hastanede yatış verdiler. İğneler serumlar derken kanamam durdu. Fakat tehlike devam ediyor. Sizlerden ricam dua edin 🤲. Ve lütfen bebişleriniz için işlerinizi güçlerinizi bir kenara bırakın. Bu korkuyu Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama doktorumun da dediği gibi covidden sonra gebelikler bu şekilde hep sorunlu geçmeye başladı. Benim gibi rahat takılmayın diyeceğim o ki…