Kndmresra tecrübesiolanlar yazabilir mi özellikle ilk 3 ayda ne gibi sorunlar olur ağda yaptırıyorum uzun süredir jilet kullanmak istemiyorum Ağdanın ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu söyleyenler var tedirgin oluyorum yardımcı olur musunuz ?
Semiha_ Kndmresra 17+3 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri ağdaya gidiyorum ben Allah’a şükür bir sıkıntı yaşamadım ağda büyük rahatlık riskin yok ağdaya devam et bence
kedilianneee Kndmresra canım ağdaya gidiyorsan devam et. Kuaförüne söyle hamile olduğunu daha hassas davranır o zaman. bende uzun zamandır gidiyordum gebeliğimin başından beri de ağdaya devam ediyorum bir sorun olmadı çok şükür.
Prenses21 Kndmresra agdanin hic bir zarari yok bende jiletle yaptim bu yasima kadr a baktim ki hamilelikte artik zorlaniyorum hem evlilikte malum zor oluyo surekli temizlenmek ilk defa adaya gittim smi covidden karantinadayim bugun9. Gunum bu 2m agdaya gidisim olucak
Didem_678 Kndmresra Hamile oldugunu belirt kim diyor düşüge sebep oluyor diye ya daçmalık bence ben hep gittim bir şey olmadı çok şükür yavaş aldır canım n olcak
Kndmresra Semiha_ bunu doktora kontrole gittiğimde soracağım riskim yoksa gitmeyi düşünüyorum hijyenik bir kuaföre
Deletedmom_5 Kndmresra En baştan beri eldivenle alıyorum ilk aylarda ağda veya eldivenle alırsan son aylar inanılmaz rahat edersin az çıkar cünkü göbekten dolayı ulaşamıyorsun çok zor oluyor
Kndmresra Deletedmom_5 haklısın jilet zaten 2-3 güne çıkarsan bir şey bir de kaşındırıyor ağda en temizi en rahatı
nurdane3504 Kndmresra benim doğuma 1 2 hafta var bugüne kadar hep ağda ile aldim jiletle yapmak istemediğim için hep devam ettim şükür bı sıkıntı da yaşamadım
[silindi] Kndmresra Ben kendim ağda yapıyorum üçüncü ayıma girdim göbeğim çıkıncada kuaföre giderim en rahatı ağda ama kuaföre belirtin hamile olduğunuzu bide tanıdğnz bildiğinz bi kuaför olsn bnce …