eslemmesilaa Kızlar kilo ve boylarınız ne durumda bu haftada bizmkisi önden gidiyor dedi doktorumuz kilosuna iri bebek normal doğumu bu gidişle engelleyebilir dedi biraz korkuttu beni bizm kilomuz 3017 gram olmus boyumuz 53 cm miş sizin bebişler nasıllar
leyla_ok eslemmesilaa 34 de 2800 49 cmdi.2 hafta önde demişti.36 kontrol var şu an 35+4 bakalım ne kadar olmuş.
Alii eslemmesilaa Bnm bebişim ise 32 haftamda gittim 2+300 kilo idi şimdi 35 haftalık oldum ve yarın randevum var bakalım nsl bebeğim benimkide 2 hafta önde gidiyor dedi doktorum
Shrdmrts 35 haftalıkken gittiğimde 3 kilo demişti, biraz iri olacak falan dedi. Bakalım 37 de tekrar gideceğiz inşallah
leyla_ok Shrdmrts Hayır değiştirmez.Fakat 2 haftadan fazla ise doktor almak isteyebilir.3 hafta ve fazlası riskli.
biyologelif eslemmesilaa bende 35 haftamdayım çarşamba kontrolüm var bakalım. Ama son 1 haftadır günde 1-2 kez sancılarım var belime giriyor sağ kasığımda falan. Birde otururken bebeğim sol tarafa toplanıp 3-5 sn canımı fena yakıyor. Serklajlıyım birde bayramı bir geçirsem hayırlısı ile. Bayramda kimseyide bulamam😔
Alii eslemmesilaa Cnm bugün kontrolüme geldim ve bebişim 3kilo 7 grm geldi boyuna ise 36/7 dedi galiba 36/7 ile çarpılacak o zaman boyu çıkar ben bilmiyorum onuda böyle dedi doktorum
Huzurmelegim_28 eslemmesilaa enson gittimde 2500 ama dönük olduğu için hanım efendi boyunu ölçemedi 35+2 olduk 37.haftada kontrolümüz var nedicek ozmana merak içindeyim