Demet84 akdasrabia merhaba 🤗 biz de 38+5 deyiz. Bebek kanala girmiş dedi doktorum ama açılma olmuyo. 2 günde bir kontrole gidiyorum bakalım 16 temmuza kadar doğmazsa sezaryen olucam
akdasrabia Ipekbocugu nasılda az kalmışş 🙈Allahım yardımcın olsun canım . Şey sorcaktım nişanın veya suyun geldi mi sancıların başladı mı
Ipekbocugu akdasrabia dört gözle bekliyorum ama tık yok 🙄 umudu kesiyorum bazen hiç doğacağına inanmıyorum 😄😅 Bir tek son 4-5 gündür hazımsızlık ve ishal sorunum var bebek sindirim sistemine baskı yapıyor yada vücudum kendini doğuma hazırlıyor diye düşünüyorum
-derya-anne- akdasrabia son 14 gün bakalım paşam ne zaman gelicek kızçem 38+6′da doğmuştu paşamla 38 haftalık olduk bugün
Neslihnss akdasrabia son 8 gelen giden dürten belirti veren biri yok 🤣 doğurmayacak gibi hissediyorum 😅🥲
Veraninannesi akdasrabia hayırlısı olsun .🥰bende perşembe günü sezeryan olacam 🥳bebegimin suyu azaldığı için
Kubra2012 Bana 3 gün süre verdi dokror normalde alırım ama açılma yok dedi yoksa sancı 100 e vurdu 38+4 üz salı gidecem bakalm 😊
akdasrabia Kubra2012 benimde çarşamba randevum var bakalım ne diycek. Çatı muayneside yapmadı daha 38+6 dayım