Bukets Hanımlar mrb 14 haftalık hamileyim öyle aşırı değil de salataların falan içinde yiyorm maydonozu maydonoz düşüğe sebep olur uzak dur yeme diyenler falan var sizcede öylemi?
Selen37 Bukets tutup bağ bağ şeklinde yerseniz iyi değil tabi ama Salata da yediğiniz 2 3 tane maydonoz size napsın 😂 abartmadıkça birşey olmaz korkma 🌺
Gizemis Bukets canım ben salatalarda falan cok yedim tam tersi faydalı ama öyle demet demet maydonoz yersen sıkıntı olur. Normalde yiyebilirsin yani:)
Lulemom Bukets tam tersi faydalı. Ben kahvaltıda bi tutam falan yiyorum. Salatalarda yasa başka şeylerin içinde de yiyorum. Düşüğe sebep olması için demet demet yemen gerek. Herşeyin fazlası zarar. Sağlıklı dediğin şeyi bile fazla yeme.
PrenslerveAnnesi Bukets hamile olduğumu bilmeden günlerce mandanozlu detoks suları içtim kahvaltılarımda yedim ama şükür bişey olmadı
Hamideekoc Bukets ben 12+6 haftalık hamileyim ödemin oluyor şimdiden doktorum bana günde 1 fincan maydonoz suyu yada yeşil çay içebileceğimi söyledi düşüğe neden olmaz dedi yemekte hiç bir sakınca yoktur bence
Ays0 Bukets her yiyeceğin fazlası zarardır. Demet demet maydanoz yemezsen hiç bir sorun olmaz. Vücudumuz çoğu şeyi absorbe edebilecek donanımda o yüzden rahatca yiyebilirsin
ozlmayktkrmm Bukets sapını kalkıpta kaynatıp suyunu içmezsen tabi ki salata içlerinde ki maydonozun zararı yok 👍🏾☺️
Meleekk Bukets ben doktora sormuştum abartmadıkça bişey olmaz herşeyin fazlası zarar dedi yiyorum bende salatalarda felan sıkıntı olmuo 🥰