Deniz773 Arkadaşlar panik atağı olup sezeryan olacaklar var mı neler hissediyorsunuz :(ben çok stres yapmaya başladım
Nursah90 Deniz773 açıkçası benimde sezeryan olma durumum var bebeğim makat duruş duruyor genel olmayi düşünüyorum lokal bana çok ürkütücü geliyor benimde astımım var 😟
gamzosgamzos Deniz773 Kızlar ataginiz tutunca bayiltiyorlar merak etmeyin benim kızım doğdu koynuma koydular temizlediler sonra atagim tuttu nefes alamıyorum dedim hemen bayilttilar 😂
Hayalplt Deniz773 bende panik atakla spinal sezeryan doğum yaptım ilk başta dr yalvardım genel yapın ben korkudan bayılırım vs diyerek ama devlet hastanesi olduğu için senin keyfine göre tercih belirlemiyoruz diyip spinal yaptılar korkutmak istemem ama ben korkudan bayıldım 😊ama çok kısa bir süre sonra kızımı görünce hepsi geçti
aselnannesi Deniz773 bende de panik atak var :( serum bile takılınca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor Allahim yardim etsin doğuma 79 gün kaldi stresi siniri şimdiden üstümde
Keremkerem Merhabalar benımde panık atagım var ve dogumuma 3 gün kaldı korkudan uykuların kacıyor 😣 nasıl sakinleşecem bilmiyorım
Birpapatya4 Bende ay ı şekilim korkutmak istemem asla ama bu yüzden ilk sezaryenim spinal tutmayıp genele dönmüştü doktor şimdi bidaha deneyelim diyor bende korkuyorum direk genel istiyorum nolcak bakalım Allah yardımcımız olsun
Bankacianne48 Deniz773 bnm korktuğumu anlayan doktorum genel anestezi ile yaptı sezeryani sonda yi da korkmuş cok uyuyunca yapalım dedi bi sorun olmadı keske korkmadaymisim da spinal falan olsaymisim genel anestezjde uyanınca daha kotu bu sefer tecrübeliyim bakalm neler yaşayacağım 😊 korkmayın girdiği gibi mecbur çıkacak da