Mrv-ElfAda İdrar rengim beyaz ama idrarımı yaparken bi yanma hissi oluyor az ama tek belirti bu kaşıntı koyu rengi idrar vs veya kötü koku yok??? Sizce limonlu su sarımsaklı yoğurt deneyip birkaç gün beklesem mi doktora gitmek için?
Sita3434 Mrv-ElfAda hayır enfeksiyon erken doğumu tetikler biran önce doktorunuz tedavinize başlasın bence ilerlediğinde bas edilmiyor
Babymk Mrv-ElfAda enfeksiyon şüphen varsa kesinlikle bekleme canım. Ben çok ciddi sıkıntılar çektin enfeksiyondan dolayı 🤦♀️ Allah şifa versin inşallah
Sevgi_123 Mrv-ElfAda Canım sen evde ne yaparsan yap geçmiyor maalesef ben 30 haftalık hamileyim başından beri enfeksiyon sıkıntısı çekiyorum antibiyotik bile kullandım sürekli bol bol su iç diyorlar o yüzden doktora git en iyisini o bilir 😘
cidolila Mrv-ElfAda benimde hiç bir sıkıntım yok tahlilimde enfeksiyon çıktı işerlerse erken dogum olabilir dendi açıkçası çok korkuyorum salı günü kendi doktoruma gidip kontrol olacağım
Sympktz Bence ihmal etme canım 31 haftalık hamileyim perşembe günü sancılandım enfeksiyon varmış yoğun bir şekilde o tetiklemiş olabilir dediler erken doğum yapıcaktım neredeyse Allahtan tedavi işe yaradı şuan evde yatıyorum kalkmak yasak 😏