[silindi] Pikimom böyle doğum hikâyelerini duydukça rahatlıyorum hemde çok 🥲🥲 gözyaşım pıt pıt oluyor resmen normal doğum yapmaya korkuyorm ağustosun başında dogurucam nasipse dua edin🥰
Hilal_57 Maşallah çok güzel olmuş doğumunuz 🥰🌸 Daha önce kontrolde açılmanız var mıydı yoksa sancıyla mı açılma oldu 😊 benim de son 9 gün ne sancı var ne açıklık 🤷♀️ dua edin bizler için de 🥰
Yaseminkcmn Pikimom MaşaAllah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim de nişan geldi 38+4deyim bel ağrılarım ve kasık ağrım var ama doktor açılma olmadığını söyledi sizin suyunuz gelmeden önce nişan gelmiş miydi
Nfeyza Semy bu soruya cevaben :) 20 kg aldim 56-76 hikayem aynı sadece 2 dikiş fazlam var:) 3 cm açıklıkla 9 saat sanci çektim.
Burcu_NFUE Pikimom maşallah 🧿doğum hikayelerini çok keyifle okuyorum ☺️ Rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ömür boyu ayağına taş gözüne yaş gönlüne telaş değmesin inşallah 🙏🤲🏻❤️🧿☺️🌝
akdasrabia Pikimom böyle doğumları okudukça içim açılıyo gerçekten çok motive oldum bizimde son 7 günümüz 🌸 çok rahatlacı bi hikaye ALLAHım bahtını güzel etsin bebeşin sağlıkla büyüsün 🌸
Pikimom akdasrabia korkmayın herkesin bünyesi farklı nasıl olacağını bilemeyiz ama en güzel doğumlar sizin olsun 🙏
Sevda58 Pikimom yarın 38 haftama giriyorum ama aşırı korkuyorum doğumu kolaylaştırmak için öneriniz var mı yada doğum sırasında yapmamız gereken birşey Birde acı esnasında alttan muayne edilmesi nasıl oluyor
Pikimom Sevda58 muayneden korkmaya gerek yok öncelikle. Kolaylaştırıcı birşey yapmadım malesef 🤷♀️Önerim yok o yüzden🙂