Taskin_61 Hamileligimi cok stresli ve sinirli geçiyorum,,,sürekli hattaa her gun ağlıyorum ,,,hep mutsuz oluyorum,,icim hep huzursuz,,,,,,boyle olmasının bebeyime bi zararı oluyormu
Biranneadayiiii Taskin_61 elbette olur oda hisseder. Ben mesela üzülüp ağladığımda kasıklarıma bı ağrı girer kısa süreli. Ben hissettiklerini düşünüyorum. Derdiniz herneyse bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun Allah’a sığının gelen herşey ondan. Bol bol dua edin🤲🏻
Busra333 Taskin_61 canım benim :( üzülme bende sıkıntılar yaşıyorum babam hasta ailem gitti yanımda değil amcam dedem hasta biz aile gibiyiz bi anda bütün hastalıklar çıktı hamile halim ile bir orada bir buradayım ilk bebeğim olacak bakacak kimsem yok 2. Ay işime başlamam lazım. Bakıcıya gücümüz yok. Düşünüyorum düşünüyorum ama ne yapsam bilemiyorum ama üzmemekte çalsıyorım. Senin de ne derdin var bilemiyorum tabi canım Allah sabır versin. Bebişler için güçlü olmamız lazım 💪 💪 💪
Taskin_61 Busra333 allah yardımcımız olsun😊 şuan bile kendimi o kadar kötü hissediyorumki,, ama allah yardim edicek inanıyorum Busra333