Narcisso2021 gamzosgamzos bebeginizde hersey normalmi gitdi? Sizde gosteris varmiydi vakitinden once olmasina?
Mrc34 Narcisso2021 doktorunuz vardır bı bildigi panik olmayın bence o gün bebeğinize kavuşmanın hayalini kurun şimdi 🥰
Momy01 Narcisso2021 canım çocugun gelişimi durmus kilosu iyi ise kimi doktor 37 de alıyor duydum ama sen bilirsin şimdi genelde sezeryan da olsan normalde olsan doktorlar 38 haftadan önce birşey yoksa almayı pek istemiyorlar
[silindi] Narcisso2021 benim bebekte de kordon dolanması var boynunda doktorum 38.haftasını tamamlasın alırız dedi 38+4te yani 39.haftasını bitirmek üzereyken sezaryen olucam.. bence doktoru dinleyin 🤲🏻
MDT Narcisso2021 benimde öyle oldu. Suyum geldi ama açılmam ve yeterli sancım yoktu. Bebeğim de küçük olduğu için doktorum açılma ve sancı beklersek bebeği de seni de strese sokarız dedi.
LamiyaCetinkaya Narcisso2021 sakın yanlış anlamayın, neden sezeryan oluyorsunuz demedim, demem. Sadece kendi deneyimimi anlatmak istedim. Bu arada, hə , Azərbaycanlıyam 🥰
Susamtanem2 Narcisso2021 özele gidiyorsanız devlete gidin özel şuan bayram diye herkesi sezeryana yonlendiriyor