Burda hep doğum hikayeleri okurdum yazmak bana da nasip oldu. Perşembe günü hastaneye gitmiştim düzensiz sancılarım mevcuttu doktor çatal muaynesi yaptığında bebeğin kafası çok aşağıda fakat açılma yok dedi eve geldik ben başladım sıcak suya oturmaya merdiven inip çıkmaya cuma günü hafif hafif yine sancılarım vardı uyuduk gece saat 4 de gaz sancısı gibi sancıyla kalktım lavaboya gittim birde ne göreyim nişanım geldi arkasından hemen suyum gelmeye başladı. Eşimi uyandırdım hemen hazırlandık hastaneye geldik nst de sancılar yetersiz dendi suni başlatılmak istedi bir süre sonra saatlerce suni çektim açılmam 2 cm yukarısına çıkmadı sezeryana karar verildi gözlerimi açtığımda oğlumu odama getirmişlerdi o yaşadığım tüm acıları unuttum ah öyle güzel kokuyordu ki sapsarı bir oğlum olmuş her gören aynı annesi diyor 🙈 adet dönemine göre 38+4 ultrasona göre 40+0 doğum yaptım ve 4030 kg 52 cm doğmuş bebeğim yani ilk bebek olduğu için normal doğurmam da zormuş zaten 🙈 ama o çektiğiniz bütün acılara değiyor inanın bana şuan da da dikişlerim acıyor ama oğlum kucağımda başka ne isterim ki 💞 diyeceğim o ki bebekler nasıl geleceklerine kendileri karar veriyor 🥰 herkese hayırlı doğumlar dilerim bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarına alırsınız inşallah 🙏🌸