Gucluanne Kızlar bugün yola çıkacağım, hamile olduğumu yeni öğrendim. Daha çok küçüğüz. Otobüsle onbir saatlik bir yola gidiyorum .Yolculuk boyunca ne önerirsiniz .
GamzeSena Ben de üç buçuk haftalık hamileyken 18 saatlik otobüs yolculuğu yaptım canım ama bilmiyordum hamile olduğumu ben de sonradan bi sıkıntı oluşturmadı ama tabi seni bilemem doktoruna bi danış istersen
Gucluanne GamzeSena doktor bana bıraktı seçimi. Peki yolculukta sürekli oturdunuz mu her durduğunda inip yürüdünüz mü biraz ?
GamzeSena Gucluanne ben bilmiyordum işte hamile olduğumu ama her molada yemek yemiştim 😅 hamile olmasam bile yolculuklarda her molada inen biri olduğum için bi şey fark etmedi yani daha küçücük ya çok etkilemez bence yolculuk
Asdfgh Cok kucuk daha bebegın yenı yanı ben 4 aylık yapıyorum yolculuk seninki Bı etki yapmaz merak etme
Elif112 Düşük riski vs. Yoksa herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,her molada biraz yürümek onemli, o haftalarda zorlayacak olan sıkıntı mide bulantısı oluyor tuzlu çubuk falan alabilirsin yanına molalarda yuruyebilirsin hava almak amaçlı. Son haftalarda ayak ödem topladığı için biraz zorlu oluyor o yüzdende yürüyüş öneriyor doktor, ben 16. Haftamda doğu ekspresine katilmak için tur yapmistim gayet rahat gecmisti fakat 29.haftamda 6 saatlik yolculuk yaptım o bile beni rahatsız etti ayaklarım bacaklarım agrimis ve sismisti.
Gucluanne Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım şükür molada yürüyüş yapıyorum hava almak için . Çok birşeyler yemedim midem bulanmasın diye. İnş bir sıkıntı yasamadan biter 🙂