Melinalin Merhabalar arkadaşlar, Anlamlı güzel fazla bilinmeyen kız isimleri önerilerinizi beklıyorum hepimize fikir olsun 😊
Purpura26 Melinalin Nurbanu ismi bu ara çok hoşuma gidiyor. Işık saçan, aydınlık yüzlü, nur yüzlü kadın demekmiş
Deniz-Demirin-Annesi Melinalin Alya , Aden, Mila, Zülal, serin, pırıl, defne , Delal, Dila, eylem, ekin, burçak , Burçin . . . . .
Ayseyyy Melinalin biz Yüsra koyucaz kızımıza sağlıkla gelsin inşAllah ❤️🤲🏼 anlamı güzel kurandada geçiyor 🤲🏼
Emine_2020_robin Elisa ismini ben çok seviyorum ama koyamadım benim bebeğim erkek kız olsaydı Elisa koyardım belki beğenirsiniz😊
Umay21_ Umay ismine senelerdir hayranım eşimle tanıştığımdan bari hayalimizdi kızımız olursa adı Umaydı Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Biranneadayiiii Nasipse kızımıza Afra ismini vericez. Ayak basılmamış beyaz toprak demek. Ayrıca sahabe hanimlarin kullandığı bir isimmiş fikir olsun sizede ,😊
nikoland Bizde Hilal koyacağız anlamı islamın simgesi. Hayatımdaki Hilaller hep mülayim hanım hanımcık tatlı kızlardı inş kızımda öyle olur 💞