Senatuna71 Kızlar kiraz bebekte gaz yapar mı şuan mevsimi ve bebeğim çok gazlı 🙄 neler yememeliyim hangi ilacı kullanıyorsunuz ve bebeğim uyurken nefessiz kalıyormuş gibi ses çıkarıyor hıhhh diye bu beni çok korkutuyor ☹️🙄
ratatosk Senatuna71 benim kızım da çıkarıyor o sesten ben de nefessiz mi kalıyor acaba diye korkmuştum doktor a sordum normal olduğunu söyledi korkulacak bişi yokmuş ama siz de sorun yine de doktorunuza. Gaz problemini oğlum da yaşıyoruz sab simplex verdi doktor
Halime25 Senatuna71 zingo diye bir damla vermişti doktorumuz günde 2 defa 4 damla kullanıyoruz şükür çok rahatladık baya ıyi geldi
Senatuna71 Eylosunannesi 42 günlük 😓 ama yedim canım çok istiyordu korkudan hiç bir meyveyi yiyemiyorum artık dayanamadım
Halime25 Senatuna71 ben bu söylediğim damlanın çok faydasını gördüm açıkçası yenidoğan bebekler için zaten bu damla bide benimkiler prematüre ister istemez her ilacı araştırarak ve bir kaç doktora daha danışarak alıyorum ama gerçekten faydalı bi denemeni tavsiye ederim canim