Birpapatya4 Mom7272 benim ikinci gebeliğim 2 yaşında oğlum var o yüzden ondan kalan yesyeni çok şey vardı ben sadece giysi aldım diyebilirim ama memnun kalmadığım şey yoktu ya ebebekten aldım hep
Alpaserdu Mom7272 puset ve bebe arabasını takım olarak joieden aldım aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılıyorum çok memnunum
Mom7272 Alpaserdu işte sayılı marka dışında oto koltuklarının testleri çoğu markada yapılmıyor ve kaza anında korumuyor. :/
emiras59 Mom7272 yok çünkü hiçbiri masum değil hepsinde kimyasal var mühendisoğlunun önerdiği tek bir marka yok yumuşatıcı da
Redpepper Valla ben listemi hamileliğin başında yaptım yavaş yavaş aldım, iyiki öyle yapmışım sonra erken doğum riskim çıktım yatmak zorundayım. Geçen hafta yıkayıp ütüledik yerleştirdik, 30. Haftadayım yarın da hastane çantasını hazırlayıp kapatıcam.
zuhal2012 Mom7272 bence gerekli birde benım ikiz illaki lazım olur fazla gelır sütün dolaba koyarsın yeri geldiğinde az gelır coğalsın diye kullanırsın illa kullanırım diye düşünuyorum
Mom7272 zuhal2012 elektrikli lansinoh alıyım diyorum manuel pompa yoruyomus ama elektriklide maliyetli