Mervebd Merhaba biz şu an 24+6 yız ama boyumuz ortalamanın biraz altında 34-35 cm olması gerekirken 28 cm çıktı dün ben 170 eşim 183 basına gelen oldu mu bir anda uzadığı vs gibi durumlar yada yiyecek önerebileceğiniz bir şeyler olur mu boyunu uzatacak ? Nedense bu biraz canımı sıktı boyu dışında kilosu ve gelişimi nde problem yok
Vildan51 Mervebd Ben 22 haftadayım 27 cm demişti doktor.Sanirim yanlış biliyorsunuz 24.haftada olmaz o kadar.Çok kötü ve bariz bir durum yok
MerveCeren Mervebd boy uzatmak için ne iyi gelir bilmiyorum ama doktorunuz birşey söylemiştir illaki geri kalmış vs die eğer doktordan duymadıysanız gereksiz yere düşünmeyin her bebeğin gelişimi bir olmaz.
Mervebd zehranurr haftasına göre nette yazan bilgilerden yola çıkarak söylüyorum doktorda boyu biraz kısa dedi
zehranurr Mervebd 23. Haftada 28 cm ölçülmüştü detaylı usg de doktorum bir problem olduğunu söylemedi bana. Doktorunuz geriden mi geldiğini söyledi
Mervebd MerveCeren boyu biraz kısa ama bu doğumdan sonrada kısa olacağı anlamına gelmez uzayabilir dedi
Mervebd zehranurr kilosu ve ultrason kafa karın va ölçümlerinde sıkıntı olmadığını söylüyorlar haftasıyla uyumlu ama boyu kısa dedi
zehranurr Mervebd hmm burada genel ort bakınca (yorum yapanlar için söylüyorum) normal gibi ama tabi biz doktor değiliz. Bazen karın olsun, kafa olsun, Femur olsun haftasıyla uyumsuz çıkabiliyor ama sonrasında fark kapanıyor bence endişe etmeyin🌸🌸
Mervebd zehranurr inşallah kapanır insna kendini suçlu hissediyor acaba yetersiz mi besleniyorum faydalı olamıyor muyum çocuğuma diye
Gokceninannesi1 Mervebd canım ben 24.haftadayken doktorum bize 30 cm demişti ve normal demişti . Bence sıkıntı yapma bebek son aylarda daha çok gelişir şuan hala küçükler bunu düşünüp moralini bozma hemen. Zamanla inşallah daha çok gelişip uzar umarım