tinymom Kızlar bebeğim 15 günlük uykuda ard arda sıçrıyo netten bakınca epilepsi belirtisi olabilir diyo korktum arda arda 3-4 defa sıçrıyo yaşayan var mı ? Happy Kids farklı paylaşım yaptım hiç yorum yalan olmadı buraya yazayım dedim
Selver90 tinymom sadece kollardan kundak yap canim benim oğlumda sicrardi doktorum normal dedi ama tekip et sıklığını ve o anını videolamaya çalış doktoruna gittiğindede muhakkak goster
Adalet-22 Benay tinymom çocuk dr bana bunun normal olduğunu söylemişti. Hatta sağlıklı olduğunun göstergesi demişti. Sinirleri aktif çalışıyor demişti. Ama yine de dr sormak gerek.
tinymom Oykuaygun ya böyle bi kere olup durmuyo özellikle bugün çok sıçradı netten de bakınca korkmaya başladım
Hazal_hazar tinymom yeni dogan bebeklerde normal kendi el harketlerine korkarlar yarim kundak yap muslin battaniyele hafif yan yatir ani sesler olmasin bulundugu ortamda
Suicmeyiunutma tinymom Selver90 Bende tam videoya çekip çocuk doktoruna göstermekte bir fayda var diyecektim. Belki tecrübeli anneler vardır ama happmomda çoğumuzun ilk gebeliği okuduğum kadarıyla. Sizi yanlış yönlendirmeyelim 🙏 umarım hiç bir şey yoktur bebeğinizde 🙏🌸
satigul tinymom Yarım kundak yapmayi deneyin bir isterseniz. Uykuda elleri ayakları hareket ettikçe korkup sıçrıyorlarmış diye okumuştum birkaç yerde