concikpanda Arkadaşlar vajinalden korkmayın ben üçtür oldum sanki penis gibi başı giriyor hatta o kadar bile değil doktor normal muane ettiği gibi sokmuyor aleti yani bende öyle oldu en aZındna
bilges concikpanda alttan uktrasonla bakıldığında biseye olmaz korkmayin akisne baz-ı şeyler daha ney belli oluyor. Inşallah duyarsınız
concikpanda bilges duymadık zaten ne yazıkkı alttan ben baktırdım canım sanırım korkanlar olmuş yukarıda yorumlarda
MehmetBarlasinAnnesi concikpanda canım ben kalp atışını 8+5 de gördüm o kadar azdı ki duyulmadı bile sadece pıt pıt bi hareket vardı sesini duyduğumda 11. haftadaydim şuan ise 35 haftalık olduk sen sadece sakin ol insallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına
concikpanda MehmetBarlasinAnnesi canım yolk kesesi çok fazla büyümüş zaten doktor bekleyelim dedi bana bugün cumaya kadar ama hafiften ağrım olunca bakalım dedi sonra yolk ü fazla büyümüş gördük sınırı çok geçmiş
MehmetBarlasinAnnesi concikpanda hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım kendini çok yıpratma ilk bebegimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım bende kalp atışı olmadığı için bu bebeğim kürtajdan 3 ay sonra oldu Allah sabrını veriyor sana da yardımcı olsun inşallah 🤲
Aysel0707 concikpanda hıc uzulme yıne olur bende senınle aynıyıdm bı ay sonra hamıle kaldım allah verıyo gene
concikpanda Aysel0707 işallah canım bana dua et olur mu Allah razı olsun senden tanımasam bile yüreğime su serptin merak ettin beni
concikpanda Tubi05 kürtaj oldum sabah bu ikinci oldu rabbim bir daha göster mesin işallah bu yılın ikinde tekrar kalabilirim ama eşim o kadar korkmuş ki çocuk bile istemiyorum diyor her sene narkoz alıyorsun dedi 🥺
ozgei concikpanda ben de iki kere yaşadım hem de 4 ay arayla😔 Yaşayamayacağım zannettim ama geçiyor, zamanı gelince sağlıklı gebeliğiniz olacaktır merak etmeyin 🤲🏻
Tubi05 concikpanda 😞sperm testi yaptırın canım bir sorun yoksa beslenmene dikkat et yumurta veya sperm de sorun olursa bebek gelişmiyor