concikpanda Rabbim herkesin evladını bağışlasın işallah aşık olduğum bir adam mutlu bir ailem var mesleğim de var çok şükür tek bir evlada hasretiz ona da rabbimin vardır bir bildiği diyorum🙏🥰elim telefonda belki benle aynı durumda olan vardır diye bir umut
Seda9507 concikpanda ben o şekildeydi adete göre 8. Haftamdi bebek dahi görünmüyordu alttan baktı bebek göründü kalp atışı duyulmadı. kalp atışını adete göre 10 normale göre 9. Haftada duyduk. Yani 2 hafta sonra duyduk. Biz geriden geliyoruz
Seda9507 concikpanda insallah bebeğiniz sağlıklıdır 🤲🤲 belki sizde geriden geliyorsanız geç duyarsınız.
concikpanda Seda9507 işallah canım senin yazın bana çok umut oldu artık her şeye razıyız rabbim biliyor en iyisini sakinledik te ilk çok ağladık eşimi bile ilk defa ağlarken gördüm öyle🥺
Seda9507 concikpanda çok ümit vermek istemiyorum sonra yine üzülürsünüz bu sefer bende üzülürüm. Ama ben yaşadığımı söyledim Allahtan ümit kesilmez sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun🥰
concikpanda Seda9507 biliyorum canım her şeye hazırlıklıyım He eşey allahtan vermezse vardır bir bildiği
marbling10 concikpanda Onu anladım da birisi o haftada alttan bakılmaz düşük olur yazmış ona istinaden yazdım endişe etmeyin diye
Seda9507 concikpanda kesinlikle biz çok bekledik sonunda nasıp oldu. Sizde unit kaybetmeyin ve hayırlısı diyin.
Badeninannesii concikpanda İnşllh güzel haberler verirsiniz cuma günü bize bende dua edicem sizin için içinizi ferah tutun siz allah büyüktür 🙏
Sny3838 concikpanda Çıkmadık candan umut kesilmez canım stres çok önemli inan bana iğne ilaç vs hiçbir şey değil sadece stres herşeyi yönlendiriyor Hayırlısı neyse onu dile burda çok yazı okuma moralin bozulur hele internete hiç bakma hep olumsuz çünkü. Bende bir tane meleğimi kaybettim iğnesi ilacı hep yattım ama tutamadım mı asla rabbim ne isterse onu yapıyor çok üzüldüm ama isyan etmedim dua dinle kendini yatıştır inşallah rabbimin izni ile birşey olmasın yavruna 🤲
concikpanda Sny3838 canımm çok sağol haklısın internet çok moral bozuyor hayırlısı rabbimden çocuğum yok yaşıM da var ondan morellerimiz yerde bir de ev taşıdık bir ağlayıp bir ev topluyorum kollarım kanadım kalkmıyor sanki ama diyorum bu halimize bin şükür çok üzülünce eşim ailem yanım da sağlıklıyız çalışıyoruz 🙏🥺😊diyorum.bu form da dua eden tüm canlar gibi rabbim de sana gönlündekini hayırlısı ile versin işallah ayağınıza taş değmesin 🙏🙏