Yaaa tatlimm öğrendiğim an çok karışıktı. Kendi evimde de değilim. Eve uğrayıp çıkacaktım kalakaldım öylece çünkü okadar emindim ki, negatif görmeye cok alıştım. Deli gibi ağladım elim ayağım titredi sürekli bebek - hamile rüyaları gördüğüm için gercekliginden bile şüphe ettim.
Sonrası etraf kalabaliklasti kimseye söyleyemedim daha.🤷♀️ Yani bu durumla karşılaşırsam ne yaparım hiç düşünmedim. Doktoruma söyledim, büyük ihtimalle var dedi, Allah razı olsun 😏🤦♀️
Sonrası hep kalabalık. Suan kime nasıl soylicem bilmiyorum. Soylersem cok mu yeni daha? kimyasal, dış, boş gebelik midir? Erken mi sevinmiş oluruz? Yarin da 4 saatlik uzun yolculuk var, kaplicaya gireceğim bisey olur mu ? Aklım okadar karışık.
😔 Kimseye söylemek içimden gelmiyor çünkü sanki bir günlük bisey ve yarın bitecek. O umutsuz bekleyişin dışına çıkamıyorum 🤷♀️ suan regl ağrıları giriyor bildigin ve birazdan regl olacağım kafasındayım.
Hickimseyle konuşamadığım için buraya yaziverdim içimden ne geçiyorsa. Yavrum selam verdin borçlu ciktin 😌😌