Hnife4455 Suan 40+3 olduk Pazartesi kontrolum var devlet hastanesine gidiyorum 40 haftadan suni sanciylami dogum oluyo acaba
Tugbarmzn Hnife4455 bende 40+3 üm şuan pazartesi kontrolüm var ama doktorum istersen sunni sancıyla doğumu başlatalım o gün dedi pazartesi erkenden gidicem yatışım yapılıcak Allahın izniyle sunni sancı vericekler :)
nurdane3504 Hnife4455 benimde Çarşamba kontrolüm var sizin bebeğin kilosu kaç acaba doktor 4üstü normal doğum yapamam riskli sezeryana alırız seni dedi de bende beklemedeyim ama🤦🏻♀️
nurdane3504 Hnife4455 38+6 yani aslında geç döllenme de ilk tarih hesabına göre bu ve 3750 gr doktor bidahakine duruma göre bakicaz demişti
nurdane3504 Hnife4455 Geçen çarşamba bu kiloydu ama bidahakine daha fazla alırsa olursa sezeryana alırız demişti çünkü halbuki çok da yemedim o hafta ama genetik de olabilir dedi
Hnife4455 Tugbarmzn hayirlisi olur inşallah bebislerimiz sağlıkli bi sekilde dogsunlarda sanciniz veya nişan geldimi
Tugbarmzn Hnife4455 geçen hafta yalancı sancılar oldu ama bu hafta hiçbir belirti yok sancı nişan vs. Sizin geldi mi ?
3MelekAnnesi3 Hnife4455 evet kesinlikle normal dogumu denemek için suni veriyolar cnm aksilik olmazsa beklerler sonuna kadar en ufak aksilşkte sezeryan diyolar
3MelekAnnesi3 Hnife4455 suni de verseler sabırlı ol ben 5 saat sonunda oglumu kucagıma almıstım ama inan bana o acıyı 5 degil 15 saat te ceksel oglumun cıkıs anı kucagıma vermeleri emzirme herşeye degiyor 😊
Dilan9280 Hnife4455 sanırım evet 39 haftamdayım son kontrolüm pazartesi doktorum dedi cuma günü yatış sancım olmazsa mecbur suni sancı verilecek ve cok korkuyorum rabbim kolaylık versin bizlere🤲
Hnife4455 Dilan9280 hayirlisi olsun inşallah rabbim sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayi nasip etsin