FasulyeveAnnesi3 Kızlar bacak aram yani vajinamın yanları kıkırdak kısım varya oradan çok çekiyorum bacağımı zor kaldırıyorum resmen. Çok ağrıyo yaşacayan bi çözüm bulan var mı?
Demet84 FasulyeveAnnesi3 pelvik bölge esnemeye başlıyor o yüzden ağrı oluyor. Gebeliğin son zamanlarında sigara basmışlar gibi yanıyo 🙄
Ozge-1121 FasulyeveAnnesi3 eveet aynı agrı bende de var 25 haftalıgım üç haftadır falan bu ağrıyı çekiyorum yürürken bile ağrıyor bacagımı kaldırırken özellikle cok canım yanıyo
Melikeelanur FasulyeveAnnesi3 aynısı bende de var agriyo yürürken bile 33 haftalık oldum son zamanlar normal oluyo bunlar
Nursel725 FasulyeveAnnesi3 29. Haftamda başladı. Kendimi ne zaman yorsam ayakta kalsam çok uzun süre çok acıyo . Egzersizler var youtube da . Pelvik ağrı egzersizleri yazın onları yapabilirsiniz doktorunuza sorup
Beren06 FasulyeveAnnesi3 bende de bu hafta olmaya başladı yarın 24 oluyorum rahat çamaşır ve dinlenme dışında birşey geçirmiyor dar çamaşırlar daha çok ağrı yapıyor
nurdane3504 FasulyeveAnnesi3 ben 39dayim 40a giricem bende de çok kötü oluyor ama beklemedeyiz napalim 🙄
Nelmali FasulyeveAnnesi3 30 haftaliğiz 25ten sonra başladı giyinip soyunamıyor oturup kalkamıyordum magnezyumla normale döndü çok hafif oluyor şu an doktorunuza söyleyin ağrılarınızı mutlaka