Hamidekskr Kizlar bilmiyorum ilk gebeligim suyum mu geldi çözemedim idrarim geldi sandım birden oturuyum dedim ve birden boşaldı ağrım yok şu an ama ne yapmalıyım nasıl anlarim bana bi fikir verirmsnz
Mavi34 Hamidekskr istersen bi acile git gelen suyunda sıkıntı olabilir hastanede test yaparlar suyun mu anlarlar
Kvsraykt Hamidekskr tutamadıysan suyundur acile git doğum haftasındaysan zaten normal evde çekme sancını daha tehlikeli olabilir
Aycan1 Hamidekskr durduk yere gelmişse suyun olabilir cnm kaç haftaliksin acile git enazindan için rahat olsun
Ysmmmnn Hamidekskr bi anda boşalır ama akmaya devam eder öylemi oldu emin değilsenz bi acile gidin turnusol ped veriyolar eczaneden onunla anlıyorsjnjz
Aycan1 Hamidekskr hayır sancı gelmeyebilir de beklemeyin benim yengemin suyu bitmişti doktor demişti 2 gün daha geç gelseydin bebek ölürdü hiç sancisida yoktu hiç beklemeyin bebek susuz nefes alamaz onun için gidin baktırın kendinizi
123anne- Hamidekskr su gelince beklwmwyin dedi ebe bana hastaneye gelin dedi. Bekleme bi git bakın idrarla karıştırabiliyoeuz geçen bwnde karıştırdım
Beren06 Hamidekskr bence hastaneye gidin kontrol etsinler gidilecek imkan yoksa nöbetçi eczaneden turnusol ped satıyorlarmış onda belli oluyormuş