Beren06 Gizem1811 Gizem1811 yoğurt yiyip acile gitsen bi keşke imkanın varsa birşey olucağını düşündüğümden değilde için rahatlar
Gizem1811 Lulemom tam soludugumdan da emin değilim oturdugum yerde çok sinek var sinek ilacı arabası geldi camımı bile açmadım ilaclandı heryer sonra 15 dkka odaya girmedim sonra girdim 1 saat yattım ayaga kalktımki heryer sinek ölüsü
bykarakan ağzına sıkmadılarsa sorun yok içine sinmiyorsa balkonda bahçede otur biraz da yoğurt ye süt iö
bykarakan Gizem1811 yok inşallah bişey olmamıştır kötü düşünüp kendini kasma sen sonra girmişsin odaya zaten sineklerle senin canın bir değil onlar patır patır ölmüş
Gizem1811 bykarakan inşallah olmamıştır çok teşekkür ederim canım bişey daha sorsam peki zararı olmuşsa nasıl anlarım?
bykarakan Gizem1811 dediğim gibi kötü düşünme bebeğini de etkileme 17. haftadaymışsın ilk gebelik galiba hareketleri hissetmiyosundur, muhakkak yolunda gitmeyen bir durum olur bence unut bunları pozitif düşün 🌸😌
Gizem1811 bykarakan evet ilk oldugu için çok tedirginim inşallah bir sorun yokturdur yardımın için çok teşekkür ederim allahım razı olsun ❤️