cennetkokulum_ zelliremm kontrole gittiğiniz zaman bulantı için ilaç isteyin veriyolar doktorlar benim 13 haftaya kadar sürdü ara sıra hala devam ediyo baş ağrısı da malesef çoğu gebe de olan bişey ilaç içemiyorsun bunun için
Yagmur_849884 zelliremm ya benim 2haftadir yoktu. 10. Haftanın ortasındayım bugun fena vurdu mide bulantisi tuzlu peynir yiye yiye bi hal oldum
Mom06226 zelliremm ilk çocuğum da bulantı kusmalarım doğuma gireceğim güne kadar sürdü🥴 şimdi 9 haftalık hamileyim ve inanılmaz zor geçiyor bu da 9 ay sürerse ne yaparım bilmiyorum umarım bu çok sürmez
gaamzee zelliremm 30.haftaya kadar sürdü :) bulantıdan ötürü başım ağrırdı nie bulanıo die sinir olmaktan belkide.. oda sadece uyuyuncq yatınca geçerdi
Beren06 zelliremm yarın 24 haftalık olucam ve hala dramamine kullanıyorum günde 2 kere geçmedi bulantılarım içmeyince başlıyor bazen içtiğim halde bile kusuyorum
icedearth zelliremm 30 haftalığız hala bulantı devam, baş ağrınız yiyemiyorsanız o yüzden olabilir mi ki
zelliremm icedearth son bir aydır yemek yiyesim de yok. Aslında var ama yiyemiyorum oda ayrı bir şey zaten 😅
Semakacan zelliremm 15. Haftadan sonra kurtuldum bin şükür 🙏 ☺️ Yeşil zeytinden başka bi şey yiyemezdim şimdi önüme geleni götürüyom valla 😄
Havvanrs zelliremm 8 haftalık hamileyim sadece sabahlari safra istifari oluyor gun icinde bulanti ve istifar olmuyor bulanti cok nadir kokularda normal mi sizce herkes bir olmaz degil mi ?
DenizBilge Benim 14. Haftaya kadar sürdü. Önce tiksinmem geçti, sonra kusmalarım azaldı. Çok şükür baya rahatladım. Yine arada midemi karıştırınca, çok zorlayınca kusuyorum.
Ayseee4238 zelliremm 7.haftada başladı 13.haftamda bitti çok şükür ama aşırı bı bulantı hali vardı hiçbisey yiyemiyordum doktorundan ilaç iste bende ilaçta pek işe yaramadı ama ins sana faydası olur. Baş ağrısı da normal oda devamlı oluyordu.