Buraya doğurdum yazmak güzel bir hismiş♥️Kızlar öncelikle çok çok güzel şeyler yazmak isterdim . Ama yinede orta diyelim 🤣 Kızlar benim günüm geçti ve doktor perşembe günü yatış yapalım dedi tamam dedim. Devlette oldum acilden giriş yaptım yer yoktu bekledik akşama kadar sonunda bir tane oda bulabildik. Beklektiler beni suni vermediler cünkü bebeğim iri ve 4 kiloyu geçiyordu nöbetçi doktor geceye bekletti kendi acılmam sancım olur diye ama cünkü benim sancım ve acılmam yoktu sabaha kadar hiç. Bir şey olmadı başka doktor geldi. Ve muane etti beni catın normal güZel dedi ama bebeğin iri ve omzu kalır zedelenir sıkıntı olur dedi eğer istiyorsan normal yapalım karar ver dedi 2 senecek sundu eşimle konuştum bebeğin sağlığı daha önemli dedik sezeryanı seçtim ama normali çok istiyordum gerçekten ☺️ Nasip sezeryana alındım ve ilk defa ameliyat oldum çok korktum ağladım sipinal oldum devlette ameliyattan çıktım hissetmiyordum hiç bir şey çok ağladım çünkü ilk defa böyle bir şey yaşadım ilk gün çok zordu benim için hele ki ilk kalkış sonra cok yürüyüş yaptım uyumadım hiç 2 gün daha iyi oldum tabi yavrumu kucagıma aldım herşey bitti sanki😍 Neyse çok uzattım bebeğimin durumu gayet iyi emziriyorum 1günlük anneyim🤪