KardelenYunusEva Kızlar merhaba bu karna bastırma olayı nedir nasıl birşey kimisi diyor canımdan can gitti falan Yazar mısınız yaşayan varsa korkuyorum 32+3
Denizyildizii KardelenYunusEva çok acıyor evet ama spinal olunca uyuşukken bastıracakları için hissetmezsiniz
paradiseeeeee KardelenYunusEva evet bana da yaptılar oda da içer kalan pis kanı akıtmak için 1 dkk falan sürüyor çok uzun bi işlem degil sipinal olduğumuz için hissetmedik pek agrı
YarenG KardelenYunusEva Belden aşağısınin tam uyusuklugu geçmeden yapıyorlar evet bende biraz hissettim ama uyusuktu yani öyle işkence yapmadılar
Annelik-yolunda12 Rahmin toparlanması için yapılan bir masaj aslında yapan kişi tekniğini biliyorsa çok can yakmıyor ben acemi hemşire mağduruyum yine de dayandım:/
Heyoo92 KardelenYunusEva odaya ciktiktan sonra tam uyusuklugum geçmeden hemsire yaptı öyle bir acı hissetmedim ben. Sadece baskı hissettim o kadar.
Su123 KardelenYunusEva valla benim hiç acımadı herkesin dediğine bakarak yola çıkma korkutma kendini iyi düşün iyi olsun şuan ben hep öyle yaptım 😊