MuucizeminAnnesii 28+1 hamileyim karnım sertleşti, yatarken bile acıyor. Hareketlerini de sanki daha az hissediyorum ya da bana öyle geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Benim ilk gebeliğim, sizlerle konuşmak istedim.
Emosss35 MuucizeminAnnesii kasilma olunca pek herketi olmuyor bende yasiyorum ayni sureci ama ihmal etme doktoruna sor bazi arkadaslarda servikal kisaliga ya da rahimin yumusayip açılmasına sebebiyet verebiliyor nst ye sokarlar mutlak gittiginde nst de sanci gormezse progestan ve magnezyum veriyor birde istirahat
Mutlu_damla MuucizeminAnnesii yalancı sancıların geldiği zamanlar oluyordur canım bol bol su iç. Yani bol dediysem gerçekten bol 4 5 litre en az 😅
[silindi] MuucizeminAnnesii normalde mi az hareket ediyor kasilma sirasinda mi hareket hissetmiyorsunuz
MuucizeminAnnesii Emosss35 cuma günü randevum var o zamana kadar beklesem sorun olmaz sanırım değil mi
Emosss35 MuucizeminAnnesii düzenini takip et agri sanci kanama eslik ediyormu ona bak bana doktorum oule demisti
MuucizeminAnnesii Mutlu_damla o kadar sıcak ki insan ister istemez içiyor 😅😅 şişeler bitip duruyor valla 😅
MuucizeminAnnesii Emosss35 sürekli oluyor ben ağırlaştım onun için oluyor diye düşündüm çünkü bian da kilo almaya başladım