Btl94 Kizlar merhaba çarşamba beta hcg 527 idi bugün kahverengi lekelenmem oldu tek sefer 1824 çıktı beta hcg . Sat 2 haziran yumurtlama 20 haziran ulturasonla baktı kese göremedi daha küçük diye kilomda var biraz. Kese ne zaman görülür?
Seydaaslantas Btl94 benimde 3 Haziran salı günü gdiecegim tekrar benim değer de 1312 çıkmıştı cumartesi gözükmedi salı görünür inşallah
Nesegazi Progestan ile proluton depot yazar size keseyi gordukden sonra.bendede 2 bucuk aya kadae sürmüştü ilaclarla durdu şükür kirmizi olmasi tehlikeli bisey.bol su ic ve yat dinlen
Btl94 Nesegazi 5 6 bazıları da düşük riski dedi kahverengi lekelenmeye kasık ve bel agrimda var adet sancısı kadar şiddetli değil hafif hafif
Nesegazi Btl94 aynilari vardi bendede.bel agrim kasiklarda ara ara oda rahim büyümeye çalıştığı icin.
Nesegazi Btl94 lekelenme düşük riski varndiye geciyor.bendede oyle olmustu bende riskliydim 3 ay sonra sorun yasamadim cok şükür InsaAllahnkeseyi gormek kalp atisini duymak nasip olur.Allah tamanina erdirir insaAllah