Tugcedogru bircivcivannesi bircivcivannesi çok hafif aslında açılmama göre olması lazım bu gece 11 de yatış verdi gece3-4 gibi ilaç verecek sanırım4.5 cm olmuş sabaha karşı doğum yapmış olurum inşallah dua edin ♥️🙏🏻
Nur_Veli Zehra-33- bende bugun 37+1 oldum 🙂 ayin 15de gitcem doktor bakalim.ne diycek,suanlik hersey.yolunda gorunuyor benim icin, insallah saglicakla bir avazda aliriz kucagimiza 🤲🤲🤲
Angelangell Zehra-33- iki gündür vajinada acayip baskı oluyor. Sanki heran çıkacakmış gibi. Sancı felan yok yada ben hissetmiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak. Sancı açılma felan varmi
Zehra-33- Angelangell benimde bugün 3 te randevum bende de oluyor bazen vajinamda böyle iğne batarmış gibi bi his bakalım hayırlısı ile alsaydık kucağımıza 🤲🏻🌸
Uykucu2307 Kediannesi123 bizde 36+5 olduk. 15 temmuz da randevumuz var çatı muayenesi için. Normal düşünüyorum ama nasıl olucak bilmiyorum. Heyecanla bekliyorum
Kediannesi123 Uykucu2307 bizim mecburi sezeryan olacağı için gün belli oldu inşallah saha erken gelmek istemezse bebiş 😅
Sevgiglc Zehra-33- 36+6 benim de yarın doktora gidicem aslında normal istemiyorum ama yarın çatıya bakıcak vajinada baskı var benim de sancı falan yok hiç
kirmiziprens Zehra-33- bende bugun 37+1 oldum 35+5 te 3 cm açıklık var dogum baslamis bugun yarın olabilir dedi ama henüz sancım yok yarın sabah erkenden tekrar çağırdı bakalim sonrada izine çıkıyormuş zaten😑
Sevgiglc Zehra-33- evet yapamam gibi geliyor işin kötü tarafı sezeryandan da korkuyorum benim genel olarak hastane fobim var 😂
[silindi] Zehra-33- bende 37 3 deyim canm 15 temmuz benmde randevjm var 😍 valla belli olmuyor hic ne zaman gelecegi benişlerin sen yine tetikde ol 😍