Enesefe
Ben yazayım inşallah yararlı olur 😀bebeğim için 1 tane 5li aldım içine iç zibin battaniye 1tane bez koydum onu hensireye verilecek ayrıca 1 tane 5li battaniye ic zibin ,1 2 tane çorap 1 tane ikili alt üst takım 1 tane de citcitki badi 10 tane bez ne olur olmaz diye emzik küçük boy biberon koydum kendim için uzun gecelik 1 tane alt 1 tane alt üst gecelik ıslak mendil terlik başörtü çorap havlu peçete depend göğüs pedi iki üç tane alt üst iç çamaşırı göğüslerin göğüs ucu ben öyle oda düşmemesi gibi şeyler yapmayacağım benim burda kimse hastaneye gelmez
Neroizm
Baya detayli hazirlamistim. Size de gondereyim. Faydali olabilir. Buna bazi hamile arkadaslarim nazar boncugu, lohusa taci, kapi susu vs de ekliyor.
Benim icin,
- [ ] 2 sabahlik-gecelik takimi
- [ ] 1 pijama takimi
- [ ] 1 polar sabahlik
- [ ] Emzirme atletleri & sudyenleri
- [ ] Depend ve buyuk beden kulot
- [ ] Sicak tutan coraplar ve patik corap
- [ ] 1 cift havlu terlik
- [ ] 1 cift flip flop
- [ ] 1 vucut-1 bas havlusu
- [ ] Sut saklama torbasi
- [ ] Kirli camasir torbasi
- [ ] Makyaj cantasi (cimbiz,makas,eyeliner,kapatici, highlighter, ruj, rimel, sunger, firca)
- [ ] Seyahat ve bakim kiti (sampuan, dus jeli, makyaj temizleme suyu veya mendilleri, pamuk, kulak cubugu, nemlendirici, vucut spreyi, agda bandi,lif,epilator,dis macunu&fircasi, dis ipi, parfum,deorolon,tirnak makasi, torpu,kiskacli ve lastik toka, sac duzlestirici, tarak, dudak nemlendirici)
- [ ] Hastaneden cikarken giymek icin bir esofman alti, kazak, kaban, spor ayakkabi
- [ ] İpad&sarji&ipencil/telefon sarji/kulaklik/powerbank&sarji
- [ ] Gunluk cantam,cuzdan, gunes gozlugu,ayna
- [ ] Gogus kremi&pedi&kalkani
- [ ] Gunluk ped
- [ ] Uyku goz bandi
- [ ] Kitap
Bebek icin,
- [ ] 2 tane hastane cikis seti
- [ ] Ekstra 2 onden iliklenen tum vucut tulum
- [ ] Kalin ve ince battaniye&kilifli yastik
- [ ] 30-40 tane bebek bezi
- [ ] Alt acma pedi