Smy238 Kızlar dün sezaryen oldum sütüm az az var ana bebeğim memeyi ağzına alıyor cekmiyor herkes bisey söylüyor napacagımı bilemedim napmalıyım ne yaptınız çok çaresizim çok ağladım
Heather Smy238 emmediği süreçleri sağıp kaşıkla falan vermeye çalışırsanız doyduğundan emin olursunuz en azından. Parmağınızı ağzına soktuğunuzda emme refleksi nasıl? Hastaneden çıkmadan dr kontrol etmeliydi emme refleksini, refleks varsa gerisi gelir👌
Eylul_naz09 Smy238 memeyı emzırme pozısyonunda elınızle tutun ısaret parmagınızlada arada bebegın cenesını memeye dogru ıttırın
Smy238 MineLule kuruyorum inanki ama emme işine geldi mi olmuyor iki gündür biberon vermek istemiyorum
Rumeysare Geçen hafta yengem sezeryan doğum yaptı ebeler bebeğin ağzı memedeyken şırınga ile birisi ağzına mama sıktı kandırmaca diyorlarmış o şekilde emerek 2-3 gün içinde sütü indi
Selver90 Smy238 damak yada dil bağı varmı canım bir doktorlar kontrol etsin var ise meme emmekte zorlanir.biberonda vermemelisin bence bir pompa al elektrikli sağım yap onu çay kaşığı ile içir zamanla emer