Doga_77 26+2 🙋🏻♀️bugün çok fazla mide bulantım oldu ve aşırı halsizim. Uyku problemim var uyuyamıyorum zombi yanımda halt yemiş 🤦🏻♀️4,5 ay bulantı kusma oldu, tekrar geri geliyor sanırım. 🤦🏻♀️
-MinikMucizem- minikprensimmm123 bizde 26+5iz ayy benim eşimde yurtdisinda 3 ay oldu gideli doğuma yetişecek inşallah eşim kaptan alıştım artık ilk defa mı ayrılacağını? Bencede bel ağrısı ve vajinada agrilar var ama sırt ve bel ağrısı baskın 2 gündür yav
minikprensimmm123 -MinikMucizem- Benim eşimde 3 aylığına gidiyor canım vizesi doğumdan 1 hafta sonra bitiyor izin verirler se 1 hafta önce gelecek yoksa doğumdan sonra yanımda olacak bakalım hangi yolcu önce gelecek ya eşim ya bebiş 🤣
minikprensimmm123 -MinikMucizem- İlk defa değil canım yurt dışı olarak ilk defa gönderiyorum yurt içine felan gidiyor kışın gurbete
-MinikMucizem- minikprensimmm123 Progestan hap bende yan etki yaptı sürekli kustum acaba fitilde aynı etkiyi yapar mı olmazsa fitile başlasam bende doktorumla görüşeyim Bi 🤔
1Asel 28 haftadayım aşırı mide yanması, aşşaya baskı sancı erken doğum riskim var bide hastanede yattım şuanda ilaçla doğumum durduruluyor aürekli yatıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sita3434 1Asel benim de öyle ama düzensiz olduğu icin sorun yok dedi doktor perinatolojiye de gittim hatta sertlesme kasılma hala oluyor progestan ve Magnezyum kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz
1Asel Sita3434 Doktorum ilaca başlamazsak doğurursun dedi. Nidicard magnezyum prosgestan kullanıyorum bende
-MinikMucizem- 1Asel @Sita3434 Progestan fitil mi hap mi kullanıyorsunuz kızlar banada hap verdiler ama yan etki yaptı sürekli kustum serumlarla düzeldim fitil yan etki yapmıyorsa ona dönsem doktorumla görüşüp bende de idrar tahlillerinde kan görünüyor hep vajinada da ağrı var riske atmayalım diye vermisti doktor
-MinikMucizem- minikprensimmm123 aynı durumdayız bakalım babalar mi önce gelecek bebisler mi göreceğiz 🤣🤣🤣
minikprensimmm123 Gonullf Bazen bende tekmelerini aşağıda hissediyorum canım bugün de öyle aşağı vuruyor sanki ama şuan durdu kendimi yordum fazla hareket etmedi 🤣