Sfnur Halenur-42 sağlık bu kadar basite alınmalı sadce gebelik süreci değil malesef develt hastenelri gerekeni hiç bir zaman yapmıyor son anana gelmemiz gerekiyor birşeyler yapmaları için onuda yaparlarsa
Halenur-42 Sfnur şu durumda basite alınmış gibi Allah’a emanet yaşıyoruz resmen Allahım düşürmesin oralara inşallah
Halenur-42 Momlf sabahın köründe gelmiş Suriyeliler sıramatikten ilk sırayı onlar aldılar sandalyeyi de çekmişler önüne kadar 5-6 kişi anca aldı koca kuyruktan
Halenur-42 Momlf doğumdan sonra inşallah yolumuz düşmesin oralara yine benim az kaldı sen daha gideceksin
ruveyda98 Mesutnur15 1 sene önce kızımı orda doşum yaptım normal olarak sezeryanda sadece önlük gibi kıyafet giydiriyorlar diye biliyorum kimseyi yanına almıyorlar sadece refakatçi olarak 1 kişi
Halenur-42 Momlf ziyaretçi alınmıyor değil mi arkadaşım yasak dedi kayınvalideme dedim hâlâ ziyaretçi alınıyor diyor yasak diyorum gelen giden olur diyor
Kevserlina Halenur-42 eğer doğumla alakalı yada asistansa her hastanede girerler tıpta mahremiyet olmaz siz bebeğinize odaklanın 😊
Halenur-42 Kevserlina öyle tabiki ama bayan doktordan bile çekinirken erkekte ister istemez gerginlik oluyor 🙂