Poyrazannesii Bebito-ve-annesi konuşsan bile faydası yok eşimle bı yere gidelim arabayı bı yere park edip yürüs yapıyoruz bir kaç saat kayınpederim tepkisi neymiş arabayla yürüs yapıyorlar muhabeti yapıyorlar eşime valla çok sıkıldım çocuğum dogdumu nasip olursa hiçbirini uanina bile yaklastirmicam böyle yapmaya devam etsinler.
Kubraozd Arhbn ilk 3aydan yürümenin daha mantıklı olduğu söyleniyor zaten canım 3ayını atlat sonrasında yürürsün
Arhbn Kubraozd anladım canım ben de onu bekliyorum şimdi 1 haftalığım. Mantıken 12. Haftada 3 bitiyor ama 13. Hafta yazıyor nette kafam karıştı
Kubraozd Arhbn nette evet kafa karıştırıyor her sayfa haftaları ayrı aylara bölmüş yaklaşık 9ay 10gün doğum süresi olduğu için olabilir ama 12de 3bitiyor evet
Sucukluyumurta Arhbn benim de belim kuyruk sokumumda olan ayak bileğime uzanan bir ağrı var uyutmuyor, bu normal mi gebeliğim 6+2 geceleri ağrı başkayınca krem sürmek zorunda kalıyorum 😔
Arhbn Sucukluyumurta Liyuzamom valla kızlar benimde aynı öyle oluyor ben de diyorum şimdiden böyleysem ilerde nasıl olurum🤦🏻♀️ Otursam da ağrıyor, gezsem de ağrıyor. Canım ne kremi kullandın sen, ben dr a sorduğumda normal rahmin genişliyor dedi
Liyuzamom Arhbn bende 11+4 haftalığım 1 saat çarşıda dolandım ama sürekli oturdum ona rağmen şuan belimle kalça kemiğimin ağrısı beni mahvediyor. Şimdiden böyleyse nasıl olacak bilmiyorum🤷😟
Liyuzamom Arhbn belim okadar ağrıyor ki annem kızım sen şimdiden böylesin son aylarda napacaksın diyor bende yerimden kalkamıcam herhalde diyorum. Valla hiç böyle düşünmemiştim 🤣 prensesler gibi hamile olucam sanıyordum kakılmıştan beter oldum 🤣🤣
Sucukluyumurta Arhbn eczaneden vicks ve farmasinin biberli balsamı onlar efsaane rahatlatıyor beni inanır mısın tek başıma sürüyorum yatar pozisyonda 5 dakika sonra geçiyor, ama sıkıntı şu akiam yine tekrarlıyor malum evde ayakta iş yapmak zorunda kaldığım için
Ness23 Yeni-anne4-02 yok hayır yasagım yok sürekli uykum geldıgı ıcın dısarı cıkmak külfet gelıo 😂Çok şükür sıkıntı yasamadım hiç
kubraakbas Bsraylmzz ya kesinlikle zaten evde WC icin o kadar çok yürüyorum ki bence dışarıya gerek kalmıyor 😂
Tosbikella Ervan aynen öyleyim canım ama benim Aralık 15 te 5 hafta iki günlükmüş nasıl oluyor anlamıyorum ki 12 haftaya kadar şehir başka yerdeydim oradakine göre öyleydi simdi buraya geldim bilmiyorum ya neden böyle